Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
sziasztok vettem én is SP-t T-mobilos 4.3 van rajta most amit SUS-al tettem rá gyorsnak gyors...néha picit gondolkozik azt szeretném kérdezni hogy nektek mennyit merül egy este alatt....mert nekem ha mindent kikapcsolok csak a mobilhálózat megy 2G-n akkor merül 15-20 % az aksi
ha rootolnám tennék rá mondjuk Slimkatet amit emlegettek itt sokan akkor jobb lenne helyzet? nem merülne ennyire?
illetve a gari nem veszik el ha "maszekolom" a romot
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
-
counterbill
senior tag
válasz gyvince #30304 üzenetére
Nekem este 1-2 % ot merül este. Wifivel nagyon nagyon max 10 de az nagyon ritka.
Függ a feltelepített alkalmazásoktól.
Amúgy tedd 3Gre az jobb aksi időben is.Gari elveszik de visszarakod a gyárit és megint van garanciád. Sose tudják meg.
Olvasd át az első hsz-t. Sok minden le van írva ott.[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
norbert1998
nagyúr
van egy app, amivel kb. 1000 fajta navigombot lehet beállítani, nekem így néz ki, az app neve SoftKeyZ
4.0-tól felfelé kompatibilis mindennel, kivéve MIUI valamiért... 245 a playen vagy...
[ Szerkesztve ]
-
gyvince
senior tag
válasz counterbill #30305 üzenetére
köszi rendben elolvasom és neked gyári a romod? ha nem milyen rom van fent?
-
Boxer001
veterán
válasz Danesz94 #30294 üzenetére
Az igen, nem tudom a tiéd hogy csinálja ezt, facebook-ot gondolom nem használsz, vagy ha igen, akkor...akkor nem lehet. 10-12 óra alatt is leviszem 20% alá.
4.3 fent volt egy ideig, de már annyira idegesített, hogy ment vissza rá a 4.1. Konkrétan egy hulladék, használhatatlan retek volt tőle a telefon, javítás után is.
Még valami:
Egyik pillanatról a másikra (reggel még oké, pár óra múlva már nem) mobilnettel nem jönnek értesítések se email, se facebook...csak ha bemászok szépen pl. a facebook csetre, akkor látom, hogy jött valami.
Wifivel simán pittyeg, villog, ami kell.
Valaki erre? -
bsanzika
tag
válasz counterbill #30298 üzenetére
Mikor harmadik alkalommal vittem vissza cserére akkor ezzel nyitott a szervízes srác: Nagyon ragaszkodsz a típushoz....??
Válaszom szerintem egyértelmű
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
gyvince
senior tag
válasz counterbill #30312 üzenetére
köszi sztem én is rá rakom este
-
Danesz94
senior tag
Frissítés várható a héten?
-
-
Maacaw
tag
Most olvasom ezt meghajlós dolgot, és tényleg elég durva Már csak azért is, mert a fémek olvadáspontja (emlékezetem szerint) jóval több száz celsius fok felett van (kivéve a higanyé). Szóval szerintem szinte lehetetlen hogy egy túlságosan felforrt akksi okozza ezt, VAGY nem fémből van a keret, amire szerintem szintúgy kicsi az esély. És ahogy írta mrlujoak is, emberi erő se képes valószínűleg erre, mivel egy Xperia P-re rácsapott járműautó sem okozott ekkora eldeformálódást. Úgyhogy szerintem ezt feljegyezhetjük megoldatlan rejtélynek .
[ Szerkesztve ]
-
counterbill
senior tag
válasz Maacaw #30316 üzenetére
Nem kell ahhoz hő meg olvadás pont h meghajoljon. Nyilván akkor nem kikapcsolt volna a telefon hanem elégett volna Csak gondolj bele. Be van zárva az aksi elkezd felfújódni valamerre el kell mennie a feszültségnek. Képen látszik h kipattan kb a kijelző is és vitte magával a keretet. Nem értem mért van ezen mindenki kiakadva. Ez egy vékony alu keret. Ha nem lenne a telefonon két ujjal össze tudná nyomni mindenki. Az ,hogy más P telefonjára kocsi ajtót csuktak stb nem tartozik ide. Főleg ,hogy az teljesen fémből van.Más telefon más körülmény véletlen stb. Előfordul. Sok márkánál volt hibás aksi ami felfújódott. Rosszabb esetben robbant.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz counterbill #30317 üzenetére
Szerintem is hihető, hogy ez történt. Ha aksi hajlik akkor hajlítja a telót is mivel egybe van építve.
-
MrSealRD
veterán
Az a gond az érveléseddel, hogy nem veszed figyelembe a keret hajlásának irányát. Nem téglalap forma torzult elsősorban hanem a keret élével megegyező irányba...
Ha szemből mutatná a telefont és azt látom, hogy a rombusz felé ment vagy oldal irányban keletkezett ív akkor biztos nem kötekednék... De ez így...kétségeket ébreszt.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
vazulka2800
tag
A ClearAudio-t valahogyan be lehetne tenni a SlimKAT-ba?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
Maacaw
tag
Most nyilván hülyeséget írok, de ha egy akksi felfújódik az utána úgy marad, nem? Csak mert a képeken vagy én vagyok a vak, vagy tényleg nincs nyoma az akksi felfújódásának.
-
counterbill
senior tag
válasz Maacaw #30321 üzenetére
Ez mondjuk igaz. De aksikban egyébként van egy biztonsági szelep ami a robbanás ellen véd. Bár itt kieresztett ,,gőzről" nem halottunk
Nézd meg ezt Bár itt a kalapács miatt ment szét(#30319) sutszi : Ezzel így nincs is gond. De csövet is lehet hajlítani horpadás nélkül. Értem mit mondasz és persze az lenne a logikus ha úgy hajlott volna. De kitudja.
Egyébként nézd meg ,hogy a hajlás közepén pont ott a felfogató csavar. Mintha az lenne pont a közepe. Lehet ,hogy az akadályozta meg ,hogy kifele mozduljon a keret.
De mind1. Srác vigye vissza mivel garanciális. Mi meg örüljünk ,hogy mienk egybe van.Vagy féljünk mert felrobbanunk vele együtt[ Szerkesztve ]
-
samycool87
csendes tag
Holnap rakok majd még fel képeket, amúgy meg ránézésre kb. semmit se látni az aksin, nem huplis vagy ilyesmi..
-
tami92
aktív tag
CM11en van a telefonon, a 05.11dikei kiadás és olyan problémám lenne hogy ha hívnak akkor kiírja hogy a bejövő hívást kezelő app leállt. ez mitől lehet?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
tami92
aktív tag
válasz hirsch4700 #30326 üzenetére
köszönöm, akkor addig visszarakok 1 régebbit
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
norbert1998
nagyúr
válasz hirsch4700 #30328 üzenetére
nee azért akkorát nem szólt az az aksi a videóban. bár samsung, mit várunk? pont a durranásban fog jeleskedni?
-
tomp
félisten
válasz norbert1998 #30329 üzenetére
SP előtti samsung telefonomban 1éves korában az akksi felfújódott. Szériahiba... Szervizes meglátta aztán elsápadva mondta: "ez még működik, így használtad???" Olyan szép volt, hogy még a hátlapot is feszítette.
-
Szmoki
senior tag
válasz norbert1998 #30306 üzenetére
nem kell hozzá warez, itt ingyenesen letölthető (lap alja), a készítő rakta fel ide
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
latyika1994
tag
válasz norbert1998 #30306 üzenetére
Milyen romot használsz hogy ilyen átlátszó a szoftveres billentyű sávod?
-
Jeffi
aktív tag
-
tomp
félisten
válasz norbert1998 #30331 üzenetére
A szervizfutár szépen berakta szivaccsal kibélelt dobozba amit előttem zárt le 2 oldalt plombával. Azért egy robbanószert nem ilyen dobozban szállítanék.
Amúgy púpos akksival használtam a telefont kb 2hétig. Amikor már az asztalra lerakva(azaz kivettem az akksit) is melegedett, hívtam a szervizt. -
Becksman
őstag
válasz counterbill #30305 üzenetére
Utolsó kérdésem SlimKat-ről. Gyári Stock 4.3 rootoltal fel lehet rakni?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
gyvince
senior tag
valaki be linkeli nekem a SlimKat magyar romot ha van :$
-
gyvince
senior tag
1000 hála!
-
dave0825
őstag
válasz oliwire #30335 üzenetére
Próbáltam rákeresni Google-ben, de nem igazán találtam konkrét programot, viszont Samsungon, Moto G-n, Z1-en, meg még nem tudom mit olvastam hogy melyik telefonokon is lett egy ilyen mappa. Érdekes...
Nem lehet, hogy a Total Commander a hibás? Az úgy nézem mindkettőtöknek rajt van, nekem pedig nincs, és nincs ilyen mappám.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest