Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nova001
senior tag
válasz norbert1998 #29102 üzenetére
akkor mit kéne ?
-
AeSDé Team
őstag
válasz bagyusz #29101 üzenetére
Ezeket olvasva gyors letezteltem 3 játékot, egyenlőre ART nélkül. Mindjárt váltok ART-ra.
Nálam GTA SA ugyan olyan fekete képet produkál mint a kezdetleges CM10.2-nél Adreno driver előtt, RR3 pedig egyszerűen indításkor FC-zik.
Walking Dead Season One hibátlanul működik, és eltűnnek a gombok is, hurá -
sajtos75
tag
Sziasztok!
Mit kell telepíteni a telóra ha a Windows 7 megosztott meghajtóját szeretném tallózni,filmet ,képet streamelni a telefonra? Mert próbálom ezt a BS Playert,de ott elakadok,hogy kiválasztom ,hogy lan. Látja a PC IP címét. De semmilyen felhasználónevet és jelszót nem fogad el. Valaki? Mert vettem egy MHL kábelt és azzal streamelnék a TVre videót a PCről. Esetleg más androidos program?
-
norbert1998
nagyúr
lehet, hogy a gapps miatt nem jó?
-
nova001
senior tag
kérhetnék egy kis helpet 4.1 root + cwm alol hogy lehet felrakni a romot ?
-
norbert1998
nagyúr
válasz PAINfájdalom #29114 üzenetére
lehet, én speciel 3x kattintottam rá véletlenül idegességemben
-
nova001
senior tag
válasz norbert1998 #29113 üzenetére
existenz 3.0 alol lehet ? cwm be megyek majd mount and storage -> format /system és felrakom a romot ?
-
Jeffi
aktív tag
EZ MI?
Valamit elb**tam és most csak a SONY logóig jut a teló, és a Flashtool meg nem megy :'(
X1X
-
norbert1998
nagyúr
az android sdk-val jó a logolás? vagy a playben találhatókból szemezzek?
-
Jeffi
aktív tag
válasz Rimuru #29119 üzenetére
Végre megjavult, vártam vele csomót és betöltött. Most viszont a telót nem tudom elindítani. Ha töltöm a ledsor piros, tehát reagál a töltésre. Ha kihúzom nem világít, ha pedig hosszan nyomom a bekapcs. gombot pirosan villog a ledsor. Most mi az istent csináljak, hogy újra felélesszem? OFF gombot hiába nyomom, semmi. (A képernyő tök sötét, végig.)
[ Szerkesztve ]
X1X
-
Jeffi
aktív tag
-
AeSDé Team
őstag
Az én mobilomnak nagyon nem tetszett SlimKat-ban az ART:
Első indítás után nagyon sokáíg tölt be, akad
Újabb újraindítás után resetelődött a háttérkép, arrébb került egy ikon a nova launcherben, és nagyon akadt.
Harmadik indítás után nem kapcsolt ki a kijelző, a gomb hosszú lenyomásra előbozta a kikapcs menüt, de röviden megnyomva a kijelző nem aludt el. Ekkor összeomlott a rendszer, szokásos kijelző becsíkozódós újraindulás, a 3 led külön-külön külömböző színeken villant fel egymás után (ilyet még sosem láttam). Ekkor elkezdett kéken világítani, hangerő le gombbal beléptem recoverybe és visszaraktam a 4.3-at. Majd holnap kipróbálom a CM11-et is, de ART nélkül. -
Jeffi
aktív tag
válasz norbert1998 #29124 üzenetére
Nah, hát ez fail. Azóta töltöm, és semmi. Időnként felvillan a Sony, de ha megpróbálom flashtoolal rárakni a 4.1-et megint egyből piros..
X1X
-
hirsch4700
csendes tag
Nálam CM11-ben röccenésmentesen megy az ART. Jóval kevesebbet akad, mint a 10.2, nincs annyi háttérfolyamat beragadva, az akksi szinte nem is merül. Vagyis három óra alatt nulla százalékot.
köszi bagyusz! -
Jeffi
aktív tag
Hát be**arok..
Végre sikerült volna, erre: Ez mi? Drivereket hiába telepítem, nem lesz jó, és a Flashtool-t is újraraktam már, úgysem lett jó. (win 8.1)X1X
-
Jeffi
aktív tag
Felraktam egy régebbi verziót, és ez megoldódott, most ez a problem:
01/057/2014 00:57:44 - ERROR - Processing of system.sin finished with errors.
01/057/2014 00:57:44 - INFO - Ending flash session
01/057/2014 00:57:44 - ERROR - 31 : Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.
01/057/2014 00:57:44 - ERROR - Error flashing. AbortedValaki?
X1X
-
törölt tag
Tedd vissza a legfrissebb flashtoolt, és úgy rakd fel a romot, hogy kiveszed a pipát a system.img-mellől. Én is beszoptam uyam ezt vmelyik nap, és így lett jó.. Így felrakja hibaüzi nélkül. A boot eltartott vagy fél órát, de végül sikerült neki elindulni. Persze csatlakoztatott töltő mellett kapcsold majd be, mert 0%-on lesz az akksi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Amikor kiválasztod a romit jobb oldalon van egy ablak ott vannak a rom darabjai. Megkeresed a system-et, és most nem emlékszem pontosan vagy ki kell pipálni vagy ki kell venni a pipát. A lényeg, hogy rányomsz és a mellette lévő ablakból tűnjón el a system
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
ezt nem fogjátok elhinni... már az összes hajam kitéptem, minden hülyeséget letöltöttem, amit apk-ban vagy a pc-s mobogenie appban le lehetett tenni otg-re, hogy visszahozzam a wifit. tudjátok mi segített? újraflasheltem a kernelt, ami eddig rajta volt meg csináltam újra egy factory resetet, de ezeket már jó sokszor megcsináltam, mégis most jutott eszébe, hogy mi volt a kínja?... de ez csak a cm 10.2, nekem vékonymacsCa kell
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Pár napja nekem is jelzett a telenor-os SP-m,hogy megjött a 12.1.A.1.201 frissítés.
Kérdés:
-hogy ezt érdemes-e telepíteni?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
nikos21
aktív tag
válasz norbert1998 #29138 üzenetére
olvasgattam róla, de akkor most laggol vagy sem?
-
nikos21
aktív tag
-
nikos21
aktív tag
válasz norbert1998 #29144 üzenetére
irigy vagyok rátok én még csak ott tartok hogy valahogy a T-s 4.1 ment vissza , sehogy nem megy az ExistenZ 3.3.0
de ez is 100 szór jobb mint a 266 os[ Szerkesztve ]
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és az egyik versenyző a topic alanya a másik pedig egy nokia 625.. árban ugyanott van a 2 telefon...
hezitálás oka a következő: mióta elindult ez az androidnak nevezett áldás/átok nekem ilyen telefonjaim vannak és mivel eleresztve sosem voltam annyira hogy olyan hardware-es telót vegyek amivel nem kell majd mókolni hogy tegye a dolgát így mindig okoskodni kellett mindenfélével és ezt én már nem kicsit unom.... telefon használat az utóbbi időben leredukálódott annyira hogy telefonálás, viber, kicsi net buszon, facebook messenger és néha még smst is szoktam írni, jah és persze picci játék de csak szűk és zárt helyen
volt már nálam SP próbálgattam vele ezt azt és végülis akkor úgy tűnt ( nekem legalábbis, a tulaj egészen más véleményen volt ) hogy ezekre tökéletesen megfelel a telefon különösebb heggesztés nélkül, persze gyári sony launchert azonnal cserélném, vagy ha van olyan ROM ami ki van takarítva és fejenállás nélkül lehet telepíteni akkor lehet az is felmenne mert pl a gyári FB appot büdös életbe nem fogom használni.. ezzel szemben ott van a windows amihez bár nem is lehet de nem is kell hozzányúlni mert majdnem tökéletesen van optimalizálva és ez a 8.1 már egyre inkább élhetővé is teszi a rendszert...
igazság szerint már pont kezdtem végleg az SP felé húzni de most akkor beköszönt ez a frissítés mizéria és ahogy olvasom napok óta van baj rendesen talán nem meglepő de így kezdek inkább a 625 felé húzni... viszont az mégiscsak windows és a sok év alatt azért csak összebarátkoztam én ezzel a zöld robottal úgyhogy ha meggyőztök hogy nincs ezzel a telefonnal sok baj tehát megveszem hazahozom felfrissítem 4.3-ra ( lehet már egyáltalán? trémobilos lesz 2 év rabsággal szal sokat nem ficánkolhatok ha már egyszer elhoztam ) minimális görcsöléssel és garancia vesztés nélkül telepítek egy takarított stabil és tökéletesen működő romot és boldog vagyok míg ki nem rohad alólam a telefon akkor ez lesz... ha nem akkor mégis 625 lesz a nyerő de azért kicsit be vagyok fosva a váltástólnah ez kicsit terjengősre sikerült bocsi
-
pirey
tag
válasz nikos21 #29142 üzenetére
ART-on nekem is szaggatott az elején, de pár reboot után megoldódott.
(#29141): Bug-al nem találkoztam, bár nem nyomogattam olyan nagyon sokat, de amit tapasztaltam eddig az mind jó. Egy napja se használom, ezért akku időről sokat nem tudok mondani. Teljesítmény és multitasking nekem nagyon jónak tűnik, bár nekem 4.3 alatt se volt ezekkel gondom. Talán gyorsabb is. Slim romot nem használtam, de ahogy olvastam ez egyéni preferencia.
-
motoflug
őstag
válasz alansmithee #29146 üzenetére
Ha csak ez a két lehetőség van, akkor SP.
-
nikos21
aktív tag
válasz norbert1998 #29149 üzenetére
hát szerintem kihagyom a múltkor is 2 órát b@szakodtam vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest