Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikum
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek. Soha nem találtam volna meg... Pedig már 3 hónapos a teló. :-) eddig csak a beállítások között kerestem, gb alatt ott volt, ha jól emlékszem.
Még egy kérdésem lenne, ha már erre járok: ha pl. eredeti szoftvert rakok rá, mármint nem szolgáltatósat (a t nem akarja kiadni a javított ics-t...), akkor ahhoz nem kell se root, se bootloader nyitás? Gariztatassal se lehet gond? És elég flashtoollal feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
bbubu852
csendes tag
Sziasztok!
A már lassan egy hetes használat után, felmerült még egy kérdésem, amire szerintem tudtok nekem választ adni. Nos a Kapcsolatok-ban sikerült sokadjára szinkronizálni a facebook profil képeket végre valahára, ám ezeknek a minőségéről nem ejtenék szót.
Nos ez másnál is ilyen? Nálam olyan mértékben gyenge a minőség, hogy az adott illetőre egyáltalán nem lehet ráismerni, csak egy nagy szines pacal mindenki. Ami elég vicces, de használhatatlan így. Valami megoldás valakinek esetleg? -
no1r
őstag
válasz Dongatto01 #9671 üzenetére
ezt olvasd el, ahogy láttam itt nem szükséges BL unlock, így garis is maradhat a teló...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
koveradam
tag
Eladó lett az enyém privátba lehet érdeklődni
5 napot használt gyári garis független -
Roxaar
tag
Én pár oldallal az előtt olvastam hogy a miuit flastollal fel lehet tenni, ez igaz ?
-
petymeg
addikt
-
-
sdd2
veterán
Akit érdekel Sony sajtótájékoztató
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
siofok
őstag
az ics-nél is 3 karakternek veszi az ékezetet sms-nél,vagy jól értelmezem,hogyha ékezetet írok,ő akkor is anélkül küldi?
illetve a vezető névjegyek widgetnél be lehet állítani hogy névjegy érintésére egyből hivjon,ne a lehetőségek közöl kelljen még kiválasztanom a hívást?[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
frici90
tag
A hátlap gondot megoldja a csere? Nekem 1szer volt leszedve amikor meg vettem és beletettem a kártyát. De azóta csak nyikorog meg kicsit mozog. Főleg ott ahol az átlátszó sávval találkozik. A két oldalát ha meg nyomom látszik hogy mozog.
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
-
Hugi03
csendes tag
válasz frici90 #9727 üzenetére
Akkor én mázlista vagyok, mert az enyémen tökéletesen illeszkedik hátlap és az alsó része is
Pedig már 2x landolt az aszfalton úgy, hogy ki is esett a tokjából és a hátlap is le repült, hál isten semmi baja
Többször besárgult eleinte, de most már az is megszűntSony Xperia S
-
kovacscsi
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a pulzálócsík színét lehet változtatni?
Köszi!Lehet nem jól írtam a nevét[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
-
mackosajt
addikt
Eí esetleg engem is érdekelne.
Vagyis az, amit ha jól emléxem, mmarta írt, hogy a zip-et átnevezve ftf-re a flashtool felismeri, és feltehető.
Ezt valaki megerősítené? Valami ilyesmit írt, asszem.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
siofok
őstag
nagyon láma kérdés,de én a desirét ugy szoktam lehuzni laptop usbről,hogy a laposon jobbklikk és kiadás.namost ennél nincs ilyen lehetőség. csak smán huzhatom ki??
amúgy félelmetes milyen hamar jelet fog a gpsOnePlus nord 2t
-
frici90
tag
válasz sonyxperias #9730 üzenetére
Az komoly. Hát akkor nincs ötletem. Nem igaz hogy egy prémium kategóriás telefonnak ilyennek kell lennie. Nagyon gáz.
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
-
Vbazsi2
tag
olyan programot keresek, amivel pl:a repülős módot tudom időzíteni!
-
siofok
őstag
az normális hogy minden usb csatlakoztatáskor írja hogy PC Companion telepítése?Vagy nem sikerül neki telepíteni vmiért?
OnePlus nord 2t
-
katona.jozsi
aktív tag
sziasztok
nem tudtok olyan helyet, ahol lehet venni alsó kupakot az Xperia S-re? Illetve csak e-bayen látok fém hátlapot, Mo-n ezt még nem lehet beszerezni sehol?
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
siofok
őstag
amúgy csak a szoftver nem tudja az autómata fényerőt,vagy szenzor sincs?
OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest