Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz Savaria_01 #5550 üzenetére
Ó, megvan (szerk. lejárt), erőből kell egyszerre nyomni 2 mp-ig, de azért köszi!
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Merula Alba
tag
válasz szimike79 #5547 üzenetére
Tudom, furán hangzik, de nekem az lenne a legjobb megoldás! A telón két hétig nem maradna hely ha beleszámolom azt is hogy a zenék mellé menne még pár esti nézésre szánt film! Így jobb, az aznapi képek, videók mennének a filmek mellé a pendrive-ra! Könnyebben/ megmarad a rend! :-D
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
pusihusi
addikt
-
Maxentius
addikt
Kész lett a cikk! Ha megjelenik, ezen a címen lesz elérhető és vele együtt az 1. hsz. is módosítva lesz.
-
Merula Alba
tag
válasz pusihusi #5553 üzenetére
Halesz! Le van rakva! A töltő kéznél van úgyis este mikor átrakom! Van felső korlátja a tárhelynek amit kezelni tud, hány giga?
Más: kellene valami app hogy el tudjak rejteni khmm... privát dolgokat a galériából! Volt egy nomedia dolog, az jó erre?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
Maxentius
addikt
válasz Merula Alba #5562 üzenetére
Felső korlát ugyan nincs, de a FAT32-fájlrendszer miatt csak 4 GB-os fájlméret a maximum, amit kezelni tud. A .nomedia-nak jónak kell lennie itt is, üres fájl behelyezése az adott könyvtárba és kész.
-
Jamesb2
aktív tag
Ejnye, miket fényképezel?
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
palipi
csendes tag
mi a különbség a kikapcs+LE hangerő gomb és a kikapcs+FEL hangerő gomb között?
-
palipi
csendes tag
képek elrejtése androis aruhaz app VAULTY
-
mmarta
senior tag
Csak egy észrevétel az 1. oldalhoz: prerootolt ROM-ból van .75-ös is itt, bár annyiból mindegy, hogy ez csak azért kell, hogy a későbbi prerootolt romokat is fel lehessen rakni.
ICS-ből is van már preerotolt, én is azt tettem fel.Ja. Az SDK-val való BL nyitással nagyon megszenvedtem, mert az istennek sem tudtam rávenni a windowst, hogy elfogadja az usb drivert, ami a fastboothoz van. Aztán eszembe jutott, hogy a Flashtoolban van usb driver telepítő, így próba cseresznye alapon felraktam. Na ezek után sikerült fastbootban bűvészkedni.
[ Szerkesztve ]
-
bcrics
tag
Azt tudja vki játékot milyen programmal csinálnak Érintőképernyős telefonokra?
-
Sir Gunar
aktív tag
root
Itt a leírás zárt bootloaderes roothoz, ha csak nekem volt ez itt uj info akkor sorry! De mivel az első hsz-ben nincsen ilyen gondoltam linkelem, hátha kell vkinek!
Ja ki is próbáltam , csekkoltam root checker-rel és jó! Most fent figyel az ICS dojcs 6.1.A.0.452 GENERIC DE[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
(#5570) mmarta & (#5572) Gunar1: Elkészült a cikk, ahova már mindenből a legfrissebb adatok kerültek, de köszi az észrevételeket! Pár nap és publikus lesz.
(#5575) Jimanszky: Poweramp pölö.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van jobb zenelejátszó a beépítettnél?
-
bcrics
tag
válasz szimike79 #5576 üzenetére
Hangzásban én nem vettem észre különbséget a gyári lejátszó és a Poweramp között, max annyi hogy hangosabban szól a Poweramp, cserébe a könyvtárkezelése siralmas.
Kijelölöm neki a mappát amiben a Zenék vannak, erre egy a nevében kismillió karaktert tartalmazó mappát is bepakol a lejátszási listába.
Szörnyű.Gyári lejátszó letisztult, könnyen átlátható-kezelhető, Ics-nél már kezeli a Flac formátumot is.
És nem szól rosszul egyáltalán. -
törölt tag
Köszi a válaszokat az n7 player-t feltétlen próbáljátok ki, nagyon csillagos 5ös, play-ről le lehet tölteni ingyen!!!
VIDEO RÓLA -
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Vasárnap én is feltettem az ICS-t FlashTool-al.
Feltettem hozzá a programjaimat (semmi különösek, kb. 25 alkalmazás, minden készülékemen azokat használom).
Nagyon instabil a rendszer. Legtöbbször a Böngésző fagy le, szinte minden alkalommal. De volt már Főképernyő kiakadásom is. Gyakorlatilag számomra így élvezhetetlen a dolog.
Most töröltem az Adobe Flash Player-t, mert állítólag a 4.0-val és 4.1-el csúnyán összeakadhat. Kíváncsi vagyok, hogy így mit fog produkálni. Ha nem lesz változás, akkor vissza fogom tenni a 2.3.7-et és kivárom egy ICS update-et.Van esetleg valami ötletetek?
Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Roland861010
addikt
T-m-ra valakinek már felajánlotta az ICSet?
-
őstag
ICS review:
nagyon panaszkodtam az elején, volt 3 spontán újraindulásom is, de közel egy hete semmi.
a memóriát továbbra is eszi, 70% környékén van szinte mindig, de nem akadozik, a főképernyő is csak nagynéha ránt be egy picit.
az újraindulások teljesen megszűntek, nem tudom mi okozhatta eleinte (böngészésbe fagyott bele, lehet hogy a flash).(T-sre raktam fel az unbranded CH-t, flashtoollal)
aki PCC-vel teszi fel, a szűz magyar T-s ICS ftf-ét le tudná menteni?
it never gets easier, you just go faster
-
no1r
őstag
huh, úgy látom felpörögtek egy kicsit az események mióta nem jártam erre
ennek csak örülök. BL nyitás nélküli root! véééégre azt hiszem így már nem is foglalkozom a hivatalos T-s frissítéssel, felhegesztem a CH genericet. simán root-al már lehet később felrakni prerootolt főzött romokat is igaz? esetleg módosított kernelt stb.(#5349) r-chee: megjött már a fóliád? kíváncsi lennék hogy a kijelződön lett végül a karc amiről beszéltünk vagy csak a gyári fólián...
Maxentius: én is várom a kiegészített, frissített cikket! igaz elég érthető az xda-s root, de azért jól magyarul és szájbarágósan biztosabb a móka!
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
judyart
csendes tag
Mivel időm most enged szórakozok ezzel az icssel, hátha jó lesz nálam is eccer.
Most azt csináltam, hogy flashtoolal újra tettem a GB-t, aztán rá az ics-t (CH) és aztán mikor azt írta ki a pcc hogy a legfrissebb akkor indítottam rá egy javítást.
Talán így jobb egy fokkal, de még most belakom, aztán meglátom estére milyen lett valójában...
A gmailben a leveleket indításkor még mindig 1-2-3 mp várakozás után tölti be, ha visszanyitom 1-2 perc elteltével akkor jó. ezt nem értem..>> skinshop.hu <<
-
Maxentius
addikt
Én is bootloader oldás nélküli root-tal raktam fel a CH-ICS-t, csak a Poweramp-pel való molyolásom miatt újra kellett rakni, de ugye a root miatt előbb vissza a GB-et és utána csak az ICS-t. A leírás meg kész, a modik engedélyére vár már csak.
-
genius30
csendes tag
lájkoljátok! terjesszétek!
http://thelajk.com/like/116786/233571/Sony-Xperia-S-vagy-Sony-Xperia-Acro-S/[ Szerkesztve ]
Kezdő androidos, Sony Ericsson W200i -> Sony Xperia SP
-
mmarta
senior tag
válasz judyart #5592 üzenetére
Olvastam a PDA-n is, hogy Te is neki voltál keseredve, mint ahogy én is és vissza is tettem a GB-t gyors felindulásból .
Aztán nekiestem másodjára is az ICS-nek, de "kopp-kopp", eddig nincs gondom vele. Igaz BL nyitás, prerootolt rom+cwm "játék" is volt vele (GB .75-ről), de mostmár szépen fut. Én csak a wipe Dalvik-ot csináltam, illetve tegnap a wipe battery-t is megcsináltam, remélhetőleg sikerül vele az akku időt is javítani.
Levelezésre a K-9 mailt használom, több fiókot tud kezelni -nekem gmail, t-online, freemailt simán viszi-, esetleg próbáld ki. Jól kell beállítani és akkor nincs vele gond. -
judyart
csendes tag
Hát őszintén amit összeszenvedek ezzel a *** ICS-sel, már picit bánom hogy nem fizettem rá többet és vettem one x-et még ha ormótlan brutál nagy is, szép is, vékony is, könnyű is, ics is rajta. (Tesómmal együtt vettük én SXS-t ő one X-et, nekem is azt kellett volna)
Visszatérve, ma reggel tehát wipe-al újra tettem Gb-t, aztán rá az ics (flashtollal természetesen mind2) és utána mikor PCC beazonosította hogy a legfrissebb (érdekes eddig *aszott felajánlani .75-ről a frissebbet, de azért ismeri az ics-t is) akkor kértem tőle egy javítást és újra tette a pcc az ics-t.
Nos így talán azt mondom jobb lett, de még csak az app-ok felét tettem fel. Ahhoz képest hogy gyorsabbnak kéne lenni simán mint az S2-m volt ics-sel, nm mondom azt hogy húúú de iszonytató sebesség.
Összegezve, a készülék nagyon jó lenne (nekem nincs gondom sem a hátlappal, nem sárgul stb) gyönyörű a kijelző meg minden, de a sony még nem nőtt fel a szoftver részéhéz.
És ez nagyon szomorú számomra, mert a samut is azért váltottam mert gagyi volt a szoftvertámogatás. Mondom ezt úgy, hogy pár samsung készülékem már volt és omoltam eleget is őket (spica, sgs, nexus S, S2)
Tehát imádom a készüléket a kijelzője mindent visz, szeretem a kameráját, sokat fotózok vele, de egy picit azért bánom hogy nem onex-et vettem... :S>> skinshop.hu <<
-
Jamesb2
aktív tag
válasz judyart #5597 üzenetére
Mi a fenének kell 3x feltenni? Flashtoollal ICS full radír, root vagy kernel és kalap.
Nem mondom, a gyári menü akad, de most lettem kész a saját romommal, megy mint a zsírozott villám
Tegyetek fel a gyári home helyett valami másikat, a gyárit pedig törölni kell és kész.Az appok között meg körül meg ki kell próbálni mindent egyenként, nem csak ész nélkül feltenni mindent. Az ICS-vel nem minden teljesen kompatibilis ami régen jó volt.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
mmarta
senior tag
válasz judyart #5597 üzenetére
Hmmm. Nem egészen értem, ha Flashtoollal wipe mellett felraktad az ICS-t, minek megint a PCC-vel frissíteni? Vagy miért nem a teljes felrakást választod?
Amikor szenvedtem vele én is, nagyon sok helyen olvasgattam róla és mindenütt a tiszta telepítést javasolják és nem a frissítést.
Sajnálom, hogy emiatt megbántad a telót , de hátha sikerül meggyógyítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest