Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
én júni 22.-n vittem be sárgulás miatt. előtte egyeztettem velük telefonon, hogy van e kijelzőjük, mikor lesz kész, stb. azt mondták, hogy van kijelzőjük, e hét elejére kész lesz. csütörtökön felhívtam őket, hogy mi a helyzet, azt mondták, hogy nem kaptak kijelzőt.
az ideg szétvert, hogy akkor mi f@szért mondták a telefonba, hogy van kijelző? azt mondták, hogy a következő hét elejére kész. hát nagyon remélem, mert már nagyon hiányzik a kicsike. -
peestee83
aktív tag
Itt is belinkelném a SONY által ajánlott programot...Hátha valakit érdekel
"Az Illumination Bar Notification alkalmazással beállíthatod, hogy nem fogadott hívás, illetve SMS érkezésekor az Xperia S, P vagy U készüléked áttetsző paneljának világítása milyen sebességgel villogjon." - SONY Mobile Facebook oldala
A program letölthető innen
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
Savaria_01
tag
Felraktam az Ics-t . Eddig minden jól megy , nem találtam hibát
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Roland861010 #5472 üzenetére
3D fotózás abszolút nem nagy durr, 3D, de nem igazán látványos...
-
szimike79
őstag
Jelentem nekem is 4.0.4 fut a telón. Tegnapi konzultáció eredményeként flashtool-lal ment fel a 73-as végű firm, utána PCC dobta is a frissítés lehetőségét. Viszont az Xperia S ICS-je igencsak más mint az Arc S-é. De nagyon tetszik. Gyorsabb lett érezhetően a telefon, a bőngésző meg egy álom. És még egy nagy pozitívum amit így hirtelen észrevettem. Ebben gyárilag Office Suite pro van, piros pont a Sony-nak.
Viszont a sebességnek ára van, jobban melegszik a teló.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
senior tag
válasz Roland861010 #5472 üzenetére
És mi lesz a javított Xperia S neve ?
Én ezt találtam : Cyber-shot Xperia Z August 2012
All of the phones will have a S4 Snapdragon chipset, sport an OLED display
4 magos 1.5Ghz lesz
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
MyckY
senior tag
válasz Savaria_01 #5516 üzenetére
mivel az semmi eltérés nincs a kettő között..
-
szimike79
őstag
válasz Savaria_01 #5516 üzenetére
Szerintem is az.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Savaria_01
tag
Inkább Ezt Mondjuk a proci ugyan az , de ez kicsit nagyobb mint az S és talán jobb az anyagminőség
[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
Lehet tv-t nézni az xperia s-en?
-
senior tag
válasz Savaria_01 #5520 üzenetére
komoly lesz itt már fém a hátlap cool
[ Szerkesztve ]
-
Emilchen
tag
válasz Savaria_01 #5525 üzenetére
Köszönöm.
-
Defoe
tag
Sziasztok!
Miért jelent meg a galériában az összes fészbukos kép? Hogyan lehet letiltani ezt? -
TomWexX
addikt
Idézet az 1.hsz-ből:
"A Galéria tele van Facebook-os képekkel, csak a saját képeimet szeretném látni." - Menj a Beállítások > Fiókok és szinkronizálás > Facebook az Xperia telefonon menübe és távolítsd el a fiókot, majd vedd fel újra, de ekkor gyorsan vedd el a pipát az "Albumok a galériában szinkronizálása" elől, ha elég gyors vagy, akkor már nem jelennek meg szinkronizáláskor a FB-os képek.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Defoe
tag
válasz TomWexX #5530 üzenetére
Köszönöm, sikerült de csak félig.
A másik gondom az lenne, hogy telepítettem az instagram nevű programot és a galériában megjelent egy kamera mappa - pontosabban még egy - amiben van 3 kép és nem lehet törölni. Mindegyiken ua van, nagyjából semmi egy ikon szerűség. Azt hogy lehetne törölni? Már próbáltam mappa kezelővel, mindennel... -
szimike79
őstag
Nekem meg se nyekken mikor kilépek a böngészőből, nem töltögeti a widget-eket, rakja újra a dolgokat. Pedig mozgó háttér van beállítva. Sokkal jobb lett az egész a GB-hez képest. Időjáràs van kint galéria, zenelejátszó, óra kapcsoló tábla widget, market indító, böngésző ikon.
-
TomWexX
addikt
Ha nem tudod törölni akkor ezzel az alkalmazással eltűntetheted a galériából. Keresd meg az alkalmazásban azt a mappát amiben a képek vannak majd jelöld ki, menügomb és update media galery.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Emilchen
tag
válasz Savaria_01 #5525 üzenetére
Igazából az érdekelne, ha veszek az egyik szolgáltatónál egy tarifacsomagot, amiben van 10 óányi TV lehetőség megadott csatornákon (m1, m2 stb.) hogy ezt meg tudom-e nézni az xperia s mobilon?
-
Defoe
tag
Ezzel sem találom a mappáját.
-
Defoe
tag
Amikor megnyitottam az instagramon keresztül a kamerát de fotót nem csináltam akkor csinált egy ilyen képet a galériába és nem lehet törölni. Van valakinek erre ötlete? Megőrülök ettől a fostól
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
Valaki próbálta már a Dungeon Defenders játékot? Nekem valahogy nem akarja az igazságot. Folyamatosan kidobál a játékból. Nem hinném, hogy kevés neki a telefon.
-
Merula Alba
tag
Szeretném megkérdezni tőletek hogy hogyan lehet a külső adattárolót csatlakoztatni a telóhoz? Ha jól tudom lehet hozzá, de nekem nincs olyan kábelem! Jól jönne most a nyaralásra a képek és videók miatt. Okosteló hely nélkül?!?
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
-
senior tag
válasz Merula Alba #5540 üzenetére
32Gb nem elég neki ? Satio ra is lehet külön vinyót dugni
-
arvarez
csendes tag
Valaki kipróbálná az olasz ICS-t az XDA-ról?Én még nem kaptam vissza a telefont sajna,de kifogom.Állítólag jobb mint a svájci,bár a kamera ott sem tökéletes elvileg..
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Merula Alba #5540 üzenetére
Elég durva, ha nem elég a belső tárhely. Akkor muszáj lesz beruháznod egy OTG kábelre nem hinném, hogy nagy érvágás lenne. Úgy áttolhatod pendrive-ra a képeket.
-
Savaria_01
tag
Most vettem észre, ics alatt lehet írni szöveget a feloldó képernyőre
-
Maxentius
addikt
válasz Jamesb2 #5545 üzenetére
Gyors kérdés: screenshot-lövés hogy is megy ICS-en? Nem találom a módját... (a készülő cikkhez raknék be képeket a rendszerről).
(#5550) Savaria_01: igen, gondoltam, csak épp a kikapcs menü és a hangerő-beállítás jön be helyette egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest