Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Jó is az a tok, csak mintha jobban melegedne tőle a teló.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Land
veterán
Üdv!
A gyengébb üzemidő még fennáll ennél a telefonnál, illetve a laggok?
Olvastam, hogy laggolgat a nagy felbontású kijelző miatt. 85k-s a keretem és használtan szeretnék telefont venni, de nem pálya a fél napos üzemidő nálam. Reakciókat előre is köszönöm.
Többi kiszemelt: Moto Atrix és Razr, SGS2, Nexus Prime
Land
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Roland861010
addikt
Hát nem tudom milyen igénybe vételnek akarod kitenni a telót de nekem sikerült 3napig kibirni vele töltés nélkül.......!!!!
napi 1óra játék/ hírolvasás/ és facelés mellett meg készült kb 20 fotó vele ezalatt az idő alatt!
Ja és lagolásrol nem tom kitöl halottál de elég nagy troll...
Mivel 2hónapja van meg a kicsike de semmi jelét nem tapasztaltam..!!![ Szerkesztve ]
-
Swami
senior tag
válasz Roland861010 #5109 üzenetére
Nekem is kibirja 2 napot. Mondjuk én abszolút átlagjúzer vagyok, nem is nagyon játszom rajta, de azért beszélek kb napi fél órát, megy 5-10 sms, adatforgalom, WiFi bekapcsolva, időjárás, email 5 percenként frissül, alkalmanként pár fotó, kb fél óra zene. Ennyi.
Lagolni nem lagol. 75-ös GB van fent rajta és egy darabig ez is marad; majd ha rendesen optimalizálják az ICS-t, majd csak akkor megy fel rá...Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
elek0
csendes tag
mikor lehet magyar t-mobilos készüléket frssíteni gányolás nélkül? köszi.
-
Gáben81
senior tag
Nem akarom mindig erőltetni ezt zeneakadás témát,de mélységesen felháborít,hogy akkor is megakad a zene,ha mondjuk írni szeretnék közben és följön a billentyűzet.Akkor is beakad ha kioldom a képernyőzárat ezmiez 2012-ben 2×1.5ghz procival meg 1 Gb ram-al...
Pedig újraraktam,töröltem a belső tárhelyet alig van vmi föltelepítve...Azt hittem ez már nem fog előfordulni velem az x10 után
-
CoroStar86
aktív tag
Szeretnék vkitől segítséget kérni, aki jobban benne van a témában, mint az átlagjúzer. A helyzet a következő: FlashTool-lal feltettem a gyári ICS-t (flashelés közben kiírta, h "Bootloader ROOTED", tehát gyanítom, h sikerült előtte kioldanom a bootloadert). Erre rátoltam fastboot.exe paraméterezésével egy előre rootolt ".img" ICS-t (lehet, h elég lett volna ezt felrakni és előtte a gyárival nem vacakolni?). Most már rootolt a teló. Viszont CWM Recoveryt sehogyan sem tudok rá varázsolni normálisan. 1.hsz.-ben lévő utasításokat követtem, de a ROM Managerrel nincs eredmény (hang le + bekapccsal csak elindul a teló). Fastboot.exe-vel toltam rá "recovery-nozomi.img"-t, aminek eredménye az lett, h bár recovery lett tőle, sehogy sem tudtam elindítani utána a telót normálisan, újra kellett flashelni. Valaki tudna nekem megoldást mondani, nagyon hálás lennék!!!
Jimanszky: Ezt ajánlom. Szellőzik és nagyon pontosan passzol rá.
[ Szerkesztve ]
-
Jamesb2
aktív tag
válasz CoroStar86 #5113 üzenetére
Ilyen perforáltat soha! Bemegy alá a por, gyönyörű lesz pár hónap alatt...
A prerootot még csak feltetted rá, odáig rendben van. Az a kernel csak tesztre való, nem fog elindulni vele. Pillanatnyilag nincs rá normálisan működő recovery ne is keresd. Amúgy sincs még mit feltenni vele.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
-
Jamesb2
aktív tag
válasz CoroStar86 #5115 üzenetére
Látszani nem látszik, majd a nyoma fog később.
Lehet olyat is, tedd vissza a gyári kernelt utána. Amúgy nem kell ahhoz recovery, másold be ami kell.
De az ICS-re ne nagyon erőltesd mert nem fog menni, GB-re való.Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
r-chee
őstag
válasz Gáben81 #5112 üzenetére
Utánanéztem, zenebeakadás nálam is lett. Lejátszó: PowerAMP. Böngészés közben többször is durván beakadt (2-3mp-ig darál) nálam a zene. Főleg cikkek és weboldalak közti váltáskor. Legdurvábban akkor, mikor visszalépek a főmenübe. Ekkor be is állt a teló pár másodpercre, s egyenként rakosgatta ki a kezdőképernyő "widzseteit".Kizárólag (gyári) böngésző használatával jön elő nálam az akadás, amit ICS előtt nem tapasztaltam. Gépelés közben nincs gáz, más programok futtatása közben sem akadt be, még AnTuTu alatt is szépen muzsikált .Közben elment a hang a telóról, nekiállt fagyogatni, s újra kellett indítanom . Viszont most az istenért sem akar beakadni a zenelejátszás, s minden váltás, kilépés flottul pörög.
Asszem egyik mobilaréna TV adásban mondta talán Bocha, hogy az Android a telefonok (PC-s) Windows-a. ICS ide vagy oda, bármikor beröccenhet a rendszer, lévén nem egységes, sem hardver, sem programok szempontjából.
Különben is, kell néha egy önfeledt újraindítás, pár idegpálya-rezgető mókolás .
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
CoroStar86
aktív tag
válasz Jamesb2 #5116 üzenetére
Tényleg hanyagolom, PowerAMP se játszik tőle mp3-at, meg csak egy Dolby-ikon jelenik meg, azt' annyi. Megy vissza a prerootolt ICS SuperUserrel. Aztán megvárom, h Doom bácsi mit akot... Ja, a korábbi Galaxy S-emen is perforált tok volt, ha nem is fél, de egy év után tényleg nyoma maradt. De ez más fajta műanyag. Meglátjuk...
-
Jamesb2
aktív tag
-
kirusz1
őstag
Hello.én is tervezek ilyen telefont venni
-
Gáben81
senior tag
Blutuszon keresztül mégjobban beakad,illetve többször laggol...
Csak javítják egy következő update-ben.
Amúgy tetszik ez az ICS,jóval gördülékenyebb lett,élményszámba megy böngészes is.Nagyon tetszik a Walkman lejátszó is,végre van flac támogatás,letisztult és nem utolsósorban gyönyörűen szól a Xears fülesemmel. -
szimike79
őstag
válasz Jamesb2 #5119 üzenetére
Sőt mi több, miután felraktam az ICS-t, beállításoknál google bácsi ajánlotta, hogy a telefont érdemes minden nap újraindítani az optimális futás érdekében. Szinte minden nap csinálok egy restartot, néha kitakarítom a böngésző gyorsítótárát, törlöm az előzményeket. Így szépen fut az ICS az Arc S-en is. Ha sikerül eladnom, akkor azt is megmondom mennyit számít a két mag, mert SXS van régóta tervben.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
MyckY
senior tag
hali eléggé gondolkodok egy ilyen telefonon, olvasgattam elég sokat ez a kijelző sárgulás nem izgat mert gariba javítják ja és akkor ebben már ugye nem a 2.6.32.9-es kernel van hanem már a 3. valahanyas ami ics-re való?
-
mmarta
senior tag
Lassan rászánom magam a bootloader nyitásra, elvégeztem hozzá az első oldalon lévő SDK telepítést, de megakadtam. Azt írja:
10. Menj az Android SDK\tools mappába, majd indíts egy parancssort (cmd).
11. A cmd ablakban írd be ezt: fastboot.exe -i 0x0fce getvar versionNekem ebben a tools mappában nincs fastboot.exe. Miért? Hogyan tovább?Az új verzióban a platform-tools mappában van.
[ Szerkesztve ]
-
judyart
csendes tag
Én ezt az ICS verziót a sony helyében nem engedtem volna még ki.
Nagyon akadós, és zabálja a memóriát is.
A gyári launcher olyan furán lassan lép vissza a home-ra ha kilépsz egy app-ból. Erre alternatíva lehet pl a go launcher vagy az apex, próbáltam még párat de a többi is ugyanolyan szaggató mint a gyári.
A saját böngészője jobb lett sokkal de pl a chrome szintén szaggat (tudom béta, de nekem S2-n jól működött, és nagyon vártam ide)
Én pl hd widgets időjárás appot használok, kb 5 mp míg megnyitja... :S
Gmail levelező nyitása sem megy zökkenőmentesen kb 2-3 mp mire látom a leveleket.
Szóval sztem nagyon sok minden javítani való van rajta.
Jó lett volna ha beleteszik végre a rezgő visszajelzés állítási lehetőségét, mert még mindig nagyon zavar, hogy iszonyatosan rezeg ha nyomok neki egy "vissza" gombot.
(mellesleg sztem az akut is jobban fogysztja mintha diszkrétebben rezzenne egyet)
Ja és hát az akuidő egyáltalán nem javult! :/
Végre használható az extended controls az értesítési sávban, az eléggé hiányzott!
mindezek ellenére egyelőre hagyom fent de aki nem szereti a kompromisszumokat főleg egy ilyen szintű készüléknél az még nyugodtan várhat, igazából túl sok újdonságot nem ad az ics csak "mókusvakítás"!>> skinshop.hu <<
-
Jamesb2
aktív tag
-
l3ssth4nz3r7
csendes tag
ICS upgrade óta nem látja a Mac a készüléket. Eddig is meglehetősen akadozott a képek importálása, fileok elérése OS X alatt, de most aztán tényleg se Aperture, se iPhoto, se Lightroom, se a fantasztikus Sony Bridge for Mac nem látja a kis drágaságot, ami azért meglehetősen idegesítő feature.
Van valakinek hasonló tapasztalata, netán konyhakész megoldása a problémára?
-
judyart
csendes tag
jó lenne ha ez a fórum is benne lenne a tapatalkba, vagy csak én vagyok a béna hogy nem találom???
>> skinshop.hu <<
-
bcrics
tag
vhogy nem az igazi még ez az ICS, még pár napig marad fenn, de valszeg megy vissza a GB.
A böngésző állandóan fagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest