Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
. Ide vele! Amúgy szerintem nem. De ez csak spekuláció, mert valami voice uplink downlink routolás baja van, nem tudom mi az de ezért nem működik semmilyen hívásfelvevő, ill. működik, de pl. headsettel egyik sem rögzít, mert ugye olyankor a mic már nem tudja felvenni a másik fél hangját. Megnéznéd nekem ko9 hogy amit mondtál az működik-e headsettel is? Ha igen akkor már váltok is... (ja és én az ügyfélszolgálatos számmal szoktam tesztelni.)
-
ko9
addikt
válasz miaoumaoi #13101 üzenetére
Nem foglalkozok többet a Mini szériával. Valaki, aki ExMIUIv4-et használ, az próbálja meg.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MODERÁTOR
Tud valaki olyan appról, ami egy beállított időpontnál, repülőbe tenné a telefont, leállítaná az éppen futó appot, és kilőné a wifit? Szóval valami olyasmire gondolok, mint az egyszerű TV-knél, a "sleep mode", hogy be leeht állítani, hogy pl 20-30 perc múlva kikapcsoljon.
Szóval ha az ember néz valamit a youtubeon, és azon akar elaludni...
Lehet nem voltam túl érthető, de hátha tud valaki ilyenről. -
fatal`
titán
ROOT nélkül nem tudod kimenteni. Kernelcserés (adatmegtartós) ROOT is van már, azt hiszem az első hsz-ben le van írva (de lehet, hogy a Mini vagy a LWW topicjában?).
(#13094) miaoumaoi: Amint kikérted a kódot bukó a gari. Van még a testpointos nyitás, de elég körülményes (és ha jól tudm az is garanciavesztéssel jár, mert át kell szúrni / le kell szedni az IMEI matricát).
(#13102) ko9: Akkor nem lesz az újabb ICS-re épülő experia?
(#13103) pepe091: Timeriffic (lehet, hogy nem tudja mindet), Tasker (ezt bonyolultabb beállítani, külön topicja van).
[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz pepe091 #13103 üzenetére
Setting profil
Még lokalizációhoz is tudsz profilt beállítani pl. otthon csendes üzemmód. Nekem este automatikusan repülő üzemmódba rakja a telót ha otthon vagyok, aztán éjszaka óránként ellenőrzi, hogy elmentem-e hazulról (1-1- percre bekapcsol), s ha igen, akkor ismét aktívvá teszi a telefont. Reggel aztán a megadott időpontban újra visszakapcsol. Szóval elég jól paraméterezhető.
[ Szerkesztve ]
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
-
alikah88
tag
Sziasztok!
Barátnőm Mini projával kapcsolatban kérdeznék Olvastam már hogy többen is írtátok a térerő problémát. Barátnőm telefonjával is ez van, de nagyon durván. Ha a beállításoknál belépek az Akkumulátor használatba, akkor annak a kis sávnak általában a fele piros...
Felfrissítettük gyári frissítővel ICS-re, de a probléma megmaradt.
Elvitte gariba, 2 hétig ottvolt de csak a GB-t tették vissza rá, meg valamit cseréltek, de mondanom sem kell, hogy a probléma ugyanúgy fennáll. Hazahozta, csak 2 órát volt bekapcsolva de a fele máris piros volt a csíknak... Van hogy hívás közben megszakad a vonal.
Mit lenne érdemes csinálni? Valakinek volt még ilyen/saját tapasztalat? Érdemes még a szervízt zaklatni? Esetleg készülékcsere is összehozható?
Előre is köszönöm a válaszotokat
Üdv!Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Redcaster
őstag
Üdv!
az lenne a kérdésem, hogy mikor várható a 4.0-as Android frissités? Mindenképpen PC Companionnal, vagy telefonról csinálnám, mert nincs kedvem elcseszni valamit...
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
-
Bergo
tag
Ma feltettem a 4.0át és természetesen első volt a root a belső tároló 317MB szabad memóriát mutat persze úgy hogy leszedtem a gyári alkalmazások közül pár feleslegeset
-
alikah88
tag
válasz Isten88 #13117 üzenetére
Szia!
Ez van beállítva neki Akkor szerintem megint marad a szervíz
Másodszorra talán cserélik.Az a baj hogy helyszínen nem lehet leellenőrizni a térerő problémát, mert ha helyszínen éppen van, de otthon meg elmegy 1,5 órára akkor bukta megint...
(most GB van fent neki, verziószámra sajna nem emlékszem, de most nem nyúlunk hozzá, mert akkor köv szervíznél nem mondhatják h szoftverfrissítés )
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
ko9
addikt
Majdnem 2 napja megy és 40%os az akksi, végig ment a WiFi, mobilneten böngészés, játszottam, videót néztem vele, telefonálás is volt, ergo egy átlagos használat.
Én T-től vettem 15+12x3000. Kb annyi lesz mint a MiniProm volt.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz fatal` #13128 üzenetére
Szvsz minden rendesen megírt app megy (pont ez a Dalvik lényege amúgy, ezért platformfüggetlen az Android).
Játékok egyelőre Playről nem nagyon leszedhetők, de a virágboltból beszerezhető változatok minden gond nélkül mennek.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Zoli133
addikt
-
G@be22
tag
Sziasztok, szeretnék valami tuti fóliát venni a telcsire, de nem tudom mi legyen a szempont, olvasom ezeket a mindenféle okosságokat, hogy tukrozodés,csillogás, ujjlenyomat mentes, de rontja a láthatóságot... valami tapasztalat erről? Aztan ilyet is találtam, hogy mosható, na ezt nehezen tudom elképzelni...
Nem tudom azt sem eldönteni, hogy jobb inkább olcsobból venni több darabosat, vagy drágább fajtát...Aztan ha valaki véletlen tudná hogy Szegeden hol lehet jót beszerezni az adhatna tippet
-
ko9
addikt
válasz fatal` #13131 üzenetére
Megy frankón, semmi baj nincs vele
szente
Egyáltalán nem félek tőle... Hidd el több dolgot használsz ami ZTE, és észre sem veszedZoli133
Maradok a PAC-ban, 16-os verzió ki is lesz adva a napokban, de utánna hanyagolom amíg nem sikerül GXIN-re is összehozni egy forrást.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Isten88
senior tag
Háromszoros üzemidő zúzott szilícium anóddal
Lehet, hogy végre fejlődik az akksi is... -
ko9
addikt
válasz szente #13138 üzenetére
Ha az anyaghasználatra gondolsz szerintem nagyon egybevan a kütyü, a hátlapot alig bírtam lefejteni, hogy belerakjam a SIM és memóriakártyám. Nem nyekereg, nem recseg nyomkodáskor. Az elején is valami masszív plexi van, nem hiszem hogy Gorilla Glass, de nem is a vékonyabb/gyengébb fajta. Ráadásul hol kapsz ennyiért ilyen hardverrel és IPS kijezővel másik készüléket?
-
bogil99
aktív tag
Mégis van megoldás!
Megtaláltam amit kerestem!
Ha valakit érdekel az átirányított hívás kijelzése, akkor ajánlom az áruházban a Forwarded Call Alert Free -t! (van fizetős verzió is)N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
fatal`
titán
Valaki tudja, hogy az mitől lehet, hogy egyszer csak R módban csatolódik fel magától az SD kártya? Újracsatolom R/W-ben, pár óra múlva megint csak R és nyíg egy rahedli app.
-
joker91
tag
Sziasztok!
Augusztus óta használok egy mini pro-t. Minden oké vele, egy dolgot kivéve. Mégpedig, hogy ICS-en nem működik a led értesítés... Néztem a Smultronic v5 rom-ot amiben ez javítva van, de igazából már kipróbáltam ezen kívül jó párat, s valahogy mindig a gyárira tértem vissza.
Esetleg valaki nem tudja, hogy melyik fájlt kell módosítani a működéséhez? Nem szeretnék áttérni másik Rom-ra, a gyárin szeretném megoldani, hogy működjön.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest