Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac0211
tag
én arra a következtetésre jutottam hogy a gyári kezelőfelület a legtökéletesebb... már megszoktam
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
sittes79
addikt
kérdés:
főoldal képernyő számát, hogy tudom csökkenteni/növelni?
-
fatal`
titán
válasz sittes79 #4414 üzenetére
Gyári Launcheren sehol.
(#4413) lac0211: Nagyon-nagyon messze van a tökéletestől. Lásd: Nem lehet állítani a főképernyők számát. A négy-sarkos felület nem kikapcsolható, ezért elvesz egy csomó helyet a widgetektől, mert más az elrendezés, és így középen van 4x2 helyed kb, meg felette 2x (2x2). Tudom, hogy fel lehet használni az egészet, és eltűnteti a sarkokat, de akkor nincs se gyorsindító, meg az alsó sor rálóg az appdrawer ikonjára. Apropó appdrawer: Nincsenek mappák, nem lehet körbeforgathatóra vagy függőlegesre állítani. Szóval vannak problémák, szépnek szép az igaz, de azért messze nem tud annyit, mint pl. egy Go Launcher Ex, ami ingyenes és fél perc alatt telepíthető a marketról.
[ Szerkesztve ]
-
ß3NC33
tag
Az mi lehetett ma, mentem túrázni, aztán ugye endomondoval nyomon követtem az utamat. A 10. km után megbolondult, eldobálta a gps jelet Pár km-rel arrébb meg újra tökéletesen működött.. Ja és annyira megbacult, hogy szerinte ma 120km-t sétáltam pedig csak 50et
Remélem nagyjából érthető voltam[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Kinek meddig tartott a bekapcsolás ROM telepités után? Nekem kb 10 perce a sonyericsson feliratot mutatja,ez noormális??
[ Szerkesztve ]
-
Ok...
csendes tag
mindenképp kell egy fájlkezelő hogy lássa és telepítse az sdre gépről felpakolt alkalmazásokat? tehát míg nincs routerem vagy egy szabad wifi hogy szerezzek egy astrot pl marketről addig mégjobban meg van kötve a kezem mert nem tudok gépről sem pakolászni .apk-kat?
-
Danny750
őstag
-
kori18t
tag
Kis érdekesség, hogy az 1 hónapos Minim fényereje sokkal kisebb, mint a nejem ma vásárolt Minije.
Egymás mellé raktam a 2-t úgy, hogy ne érje őket a lámpa fénye és megdöbbentő a különbség: az új fényereje kb.negyed álláson olyan erős, mint az enyém fullon.Ha direkt lámpa alá teszem mind2-t,akkor kisebb a difi, de így is szembetűnő.Szóval az újnak brutál jó a fénye.Nem értem a dolgot
Mind2-n 2.3.4 fut, a build szám is 42-re végződik.Úgy tűnik, hogy amelyik már eleve a legfrissebb szoftal jön ki, az valamiért jobb, mint amelyiken már szoftot frissítettem.
Qrvára idegesít a dolog -
ko9
addikt
válasz kori18t #4424 üzenetére
Ha rootolva vagy, keress vissza, megosztottam anno egy hw_configot, azt mondják azzal nőtt a fényerő.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
punky10
addikt
válasz Danny750 #4421 üzenetére
Talán a "legnagyobb"hiányossága a gyári launchernek,hogy nem lehet átméretezni a widgetteket.Pl a SmoothCalendar widgetje 4x1-es,de ha nem használom az ikont,akkor simán lehet 3x1-ben használni.Igy mögötte elfér a Gonál az aCurrency 1x1 widgetje.Sajnos a gyárinál a Smooth elfoglal egy egész sort...Tul lehet élni,de jobb lenne,ha lehetne méretezni...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
bbazso
tag
Nah , belaktam a telomat.
Majdnem visszavittem. Olyat csinált hogy ha lezártam akkor néha nem oldotta fel a képernyőt hanem restartolt. Haver szólt vegyük ki az aksit egy időre.
Úgy is lett azóta minden ok. Vagy érintkezési gond volt, vagy valami bug.Esetleg meg lehet nézni valahol milyet formátumú videókat játszik le?
[ Szerkesztve ]
-
-
bbazso
tag
Köszi, Bs player már fennt van. De pl mkv val megbírkózik? Gondolom 3gp , avi, mov nem probléma.
Csak elméleti síkon érdekel. Nem ezen fogok filmet nézni, omnia2-n sem vitt rá a lélek.
Esetleg 1-2 klippet mibe forgathatok át hogy szép is legyen.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
-
Mr X
veterán
Ez a 3D kamera hogy működik? Akárhogy csinálom, kiírja, hogy nem sikerült felvételt készíteni. Én bénázok el valamit?
-
ß3NC33
tag
válasz dokee78 #4425 üzenetére
Nem pro, csak sima "demo".
Egész eddig tökéletesen működött, nem tudom most mi lett vele
Az a vicc, hogy akivel voltam, neki a blédjén is rosszalkodott ma a program. Érdekes egybeesés..lehet valami titkos katonai bázist találtunk és az zavarta be a gps-tja ami meg poén volt.. fényképezgettem a kutyákat, a mosolyfelismerő meg felismert egy farönköt, mint fejet
[ Szerkesztve ]
-
hhaby
csendes tag
Üdv.
Én nem szoktam már konvertálni semmit.
Videólejátszónak a Kascend videoplayer-t,
Képnézegetőnek QuickPic-et,
zenejátszónak meg a saját lejátszót használom Audio DSP-velTényleg lehet valami gáz Custom Rom-mal Nálam is cca.10 perce bootol....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest