Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac0211
tag
öööö...
én ikább nem piszkálom mert a végén még elrontok vmit azt nézhetek mint Jenő a moziba ...Más: a Launchereket nem rootolt telefonra is rá lehet rakni??
és vissza is lehet állítani az eredetire ??LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
fatal`
titán
Nem cserélek ROMot.
Gyári ROMnál ez nem megoldható? Főként ko9-től kérdezem.
(#4357) lac0211: Le. Nem kell hozzá semmi, azok sima programok. Én szinte a kezdetektől Go Launchert használok. Most épp Xperia témával, így eléggé hasonlít a nagy SE-k (Ray, Arc, Neo, Play) Launcherére, csak sokkal többet tud.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz lac0211 #4357 üzenetére
Nem kell. Középső gomb megnyomásával tudsz választani, melyik menjen. De amúgy törlöd mint egy sima appot. Én is sokat próbáltam már, de mindig visszatérek a Launcher Pro-ra.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
ko9
addikt
Akkor közzétenném itt is
ELSŐ Gyári kernelen működő CUSTOM ROM-ot Mini-re!
XperiaMODv1
Változások a gyári ROM-hoz képest:
LT15i (Arc) 4.0.2.A.0.62 gyári szoftveren alapul
Továbbfejlesztett státuszbár
Google Talk módosítva, nem csak WiFi-vel működik normálisan
Gyári Launcher ADW-re cserélve
Kernel alapú módosítások a nagyobb teljesítmény elérése érdekében
Automatikus ZipAlign
SQL DB töredezettségmentesítése indításkor
OOM javítások
GPS javítások
CPU Governor javítások
Android beépített Task-Killer javítások
I/O időzítő javítások
Hálózati sebesség fejlesztése/javítása
Bloatware-ek eltávolítva, beleértve a FB Inside Xperia és az összes SE Widget
W7 PhonFonts
VM heapsize 64M-ra növelve
MegaBass beállítások hozzáadva
Ablakkezelő javítások
Akksiidő javítások
Framework-res.apk témázva
Akkumlátor %-os kijelzése
SD card sebesség javítások
Minfree kezelő javítások
VM/Sysctl javítások
Host file bővítése
Sok Build.prop javítás hozzáadva
ICS ablakváltás-animációk
Maximum fényerő megnövelve, villágos probléma megoldva (és nem a fényerőérzékelő kikapcsolásával )(A módosítások egy része csak custom kernellel elérhető!)
Működik gyári kernellel is, de ha minden javítást használni akarsz, akkor ajánlom a KrSHv2 Kernelt!Telepítés menete:
0.) Biztonsági mentés készítése ajánlott minden esetben! Ebben a Google a barátod!
1.) Letöltöd innen a zip-et, majd a benne lévő 2 ZIP-et kicsomagolod a memóriakártyádra.
2.) CWM telepítés
Amennyiben telepítettél CWM-et a készülékre, ezt a lépést kihagyhatod.
Letöltöd ezt a programot. Elindítod, kiválasztod felül a CWM for Live with Walkman/Xperia Mini/Mini Pro/Active-ot. Kikapcsolod a telód, majd be, és amikor megjelenik a Sony Ericsson felirat, akkor nyomogatod a hangerő-fel gombot addig, amíg be nem jön a CWM.
3.) ROM Telepítése
A CWM-ben mássz el a mounts and storage részig, és zongorázd végig a format /cache, a format /data és a format /system menüket.
Amennyiben itt végeztél, menj vissza a CWM főmenüjébe, majd ott válaszd az apply update from sdcard menüpontot. Ha végzett, akkor jöhet a Recovery újratelepítése.
Install zip from sdcard, majd kiválasztod Recovery-Addon.zip-et a memóriakártyádról - megjegyzés gyári kerneleseknek: itt telepítheted egyből a lejjebb linkelt ROOTFix-et is!
Végül újraindítod a telefont, és élvezed az előnyöket
Első indítás kicsit tovább tart a szokottnál, ne lepődj meg.Képek:
Megjegyzés: Mivel Mini Pro-m van és nem Minim a képek arról készültek, de a kb ugyanezt adja a Mini is
ROOTFix XperiaMoDv1-hez!
Sajnos a hiba akkor került nyilvánosságra, amikor már feltöltöttem a ROM-okat, és ezért a pár kb miatt nem akartam újratölteni Remélem nem probléma.
Letöltés: [link]
Telepítés:
1.) Felmásolod a memóriakártyádra
2.) Újraindítod a telót CWM-ben
3.) Install zip from sdcard alól telepíted.Enjoy
Köszönet illetei az XDA-ról ShyamSasi-t, aki a ROM eredeti készítője, DooMLoRD-ot és nobodyAtall-t a Recovery elkészítéséért, és legfőképpen Kamarush mesternek a kernelért, és a tanításokért - nélküle nem jött volna létre a ROM
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
noicenoice
tag
Meghalt a Mini-m! Addig babráltam a build.prop file-t, hogy nem indul a teló. A SE feliratig eljut belapcsoláskor, aztán sötétség. Ötlet?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz noicenoice #4377 üzenetére
SEUS javítás.
mp
-
dokee78
félisten
válasz noicenoice #4377 üzenetére
SE után még el kellene indulnia,akkor van gond ha 3szög ikon és előtte telefon.
Ha a PC Companion és a SEUS sem segít,akkor a Flashtool fog.
[ Szerkesztve ]
-
noicenoice
tag
válasz molnarpeter #4378 üzenetére
A SEUS-hoz be kéne kapcsolni, de az nem megy. Akkor flash?
-
dokee78
félisten
válasz noicenoice #4380 üzenetére
Flashtool
T-mobilos a masina? -
sdd2
veterán
válasz noicenoice #4380 üzenetére
SEUS-hez nem kell bekapcsolni! Kevered a PC Compainonal
dokee78:
Elmagyaráznád kérlek PÜ-ben hogy Flashtoolal mit lehet javítani a telón és mit lehet vele felrakni stb?
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
kori18t
tag
A 2.3.4-re frissítés óta a jobb alsó érintőgomb mintha érzéketlen lenne, nem érinteni, hanem inkább meg kell nyomni, hogy reagáljon.Igaz, fóliát raktam rá, de a vissza gomb tökéletesen működik.Ma vettem az asszonynak egy új Minit, ez már a 2.3.4-el jött ki alapból és ennél nincs ilyen gond, szinte csak rá kell "lehelni".
Valaki tapasztalt már ilyet a 2.3.3-ról a 2.3.4-re történő update után?
Ja, mindkét ketyere T-s. -
sittes79
addikt
Na meg van a kicsike nekem is.
Első kérdésem:
-gyárilag nem lehet kilőni a futó programokat?
-
half333
őstag
Hogy lehet megnézni h mennyivel megy a proci??
-
Ok...
csendes tag
sziasztok végre én is minitulaj lettem. olyan egyszerű dolognál elakadtam hogy láthanám a simen lévő telószámaimat...mert üresnek írja a kapcsolatokat valaki egy gyors helpben részesíthetne . ilyen alapvető és mégsem tudom hogy állítsam, leszek én még gondban úgyérzem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek