Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem csak hímneműnek. A barátnőm vendéglátózik spanyolban. Múltkor ő kezdett a fociról dumálni. Nem hittem a fülemnek. Több, mint húsz éve ismerem, de még sosem beszéltünk fociról. Azt mondta, hogy ha pénzt akar keresni, akkor képben kell lennie a focival. Mindegy, hogy Realos, vagy Barca -s, de olyan nincs, hogy nem tud semmit a fociról. El is hiszem neki. Pont nála voltam, amikor a spanyolok megnyertek valami nemzetközi kupát. Leírhatatlan volt a tombolás. Én addig még sosem hallottam olyat, hogy egy egész város üvöltse azt, hogy góóóóóóóól.
-
Somatom
veterán
Szeretem mindkettőt, az ízük miatt. De, nincs bennük anyag, tartalom. Ahhoz hús kell. Mondjuk, a krumplisalit meg lehet pakolni tartalommal. Pl. vékonyra csíkozott, füstölt sonkával. Pontosabban a sonkához adunk egy kis krumplit, tojást, meg sajtot, aztán felőlem nevezhetjük krumplisalinak.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest