- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szederp
tag
Majdnem akkora ökörség, mint anno a Sony Rolly...és azt is kajálták a hülyék...
-
H.O.D.
senior tag
Ennyi pénzből q világon jelenleg fellelhető összes működő Szokol rádiót fel lehetne vásárolni, hangerőben tuti odavernének ennek a motyónak, arról nem is beszélve, mennyivel több csatorna

-
Nigér
őstag
330 amcsi buznyák, há' még jó hogy lehet kapni...

-
sunone
aktív tag
980grammban és 48mm szélességen milyen mélynyomó fér el??
Krumplinyomó -
Viktor81
senior tag
-
Angel1981
veterán
De ariii!

-
margithid
veterán
-
Viktor81
senior tag
-
margithid
veterán
-
Devid_81
félisten
330$ korul mar lehet venni valoban jol brummogo cuccot...de ez pont nem az

-
Viktor81
senior tag
Baratom ! - ha mar igy...
Valamit Te ertelmezel rosszul. Azt nem tudom, mire gondoltal, csak azt, hogy mit irtal: "Ennél sokkal komolyabb márkáktól veszek audiocuccokat" - erre kerdeztem en, mik a komoly markak ?
Audio-vizualis vonalon a Pana nem tekintheto komolytalan markanak, foleg annak tudataban, hogy ove pl. a Technics is, akinek van sejtese a professzionalis audio termekekrol.Udv.: V.
-
margithid
veterán
-
sysrq
őstag
-
margithid
veterán
Barátom!
Valamit rosszul értelmeztél!
Én arra gondoltam, hogy 330$-ért olyan audio cuccokat veszek, hogy az ihaj.
Egy fejes, egy füles, egy hordozható és otthonra egy ilyen.
Igy már érted?
Egyébként a JBL, a shure nálam komolyabb márkának tünik audio fronton mint a panasonic
-
Viktor81
senior tag
-
margithid
veterán
Nevetséges az egész. Ennél sokkal komolyabb márkáktól veszek audiocuccokat 330$-ért, nem egy ilyen gagyi vackot.
Én nem értem komolyan mit gondolnak egyes gyártók, erre van igény ennyi pénzért? -
siti
őstag
a sima mezei zsebrádió (bár nem 2*5+10w-os hangszórója van) miért bírja hetekig ceruza elemről, az ilyen újratölthető 100e-s csodák meg elhasalnak pár óra alatt? biztos a Li-Ion telep a drága, de kispórolták azt is. vicc.
-
P@ly
tag
-
P@ly
tag
330 dolcsi

Ez az ár azért nagyon húzós érte...
Ezeket leszámítva kellemes kis eszköznek tűnik.@waithEard:
Nagyanyámnak még van egy ilyen, és a két zsebtelepes befőttes gumis megoldással van a tápellátás biztosítva. De szép is így
-
ironthehorse
csendes tag
komolytalan...
-
Ati1979
veterán
330 USD ezért a sz*rért???
Meg vannak hülyülve ezek....

-
Lomha 8V
addikt
330 dollár, na menjenek a p*csába...
-
Szederp
tag
Picit sok lesz az a 330 dollár ezért a karcsú rendszerért. A benne levő hangszórókkal minőségi zenehallgatás igazán nem érhető el, akit pedig nem kényes a minőségre annak olcsóbb hordozható kütyüt kell keresni. Szerintem.
-
waithEard
őstag
Azért a trendi bőrtok nélkül (és annak a mennyei illata nélkül) karcsú ez a Sokol hatás...

-
Ted_Beneky
senior tag
Te milyen rádiót Sokol hallgatni ?
Hát Panasonic SC-NA30-at!
Bocs
-
ROBOTER
addikt
Szerintem meg egy monolithot a 2001-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest