- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRider
csendes tag
Egyre jobban tetszik, szinte minden nap használom.
Találtam megint valamit, nem biztos, hogy megoldható, de szerintem hasznos lenne. Ha a letöltésekből indítom a lejátszást, akkor az adott részlet lejátszása után nem lép át a következő letöltött track-re, manuálisan kell tovább léptetni. Lehetne ez automatikus, mint a zenelejátszóban?
Köszi előre is!
TRider
-
TRider
csendes tag
Viszont lenne egy kérdésem: a Letöltések alól direkt nem lehet lejátszást indítani, vagy csak nálam nem megy? (Galaxy S II).
Hasznos megoldás, hogy itt látom a korábbi letöltéseimet, illetve le is tudom törölni őket, de az sem lenne rossz, ha innen el is indulhatna a lejátszás
-
TRider
csendes tag
Köszi, este tesztelem
-
TRider
csendes tag
Nagyon tetszik a progi, számomra mindenképpen hiánypótló alkalmazás. Még nokiás koromban néha napján leszedtem az aznapi termést a netről, és úgy hallgattam meg később, de ez fényévekkel jobb :-) Köszönet érte!
Egy gondom lenne csak: Samsung Galaxy S II-n nem tudom letölteni a műsorszámokat. Meghallgatni lehet, de letölteni nem. A letöltés linkre kattintva próbálkozik a letöltéssel, de pár pillanat múlva kiírja, hogy a letöltés megszakadt. Szerinte nincs elég tárterület (csak kb. 15 giga . Viszont SD kártya nincs a készülékben, netán az hiányozna neki? Ha igen, meg lehet oldani, hogy memóriába is letöltse a műsorszámokat?
Köszi előre is!
TRider