- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is átgurultam már, de itt ott játszadozom többnyire. Nem fekszek rá egyetlen mapra.
Ahogy kedvem adja.
ne is mond, nekem is kellene már a vga+proci kombót pasztázni.
-
myckey
veterán
Értem a problémát, találkozom is vele.
De írták már mások is, ezért van a fokozat választás, meg egyéb üzemmód, ami aktiválható, ha megfelelő fokozatban vagy.Ezek segítenek. Billentyűzet mellett is.
Rendszeresen használom is őket.
Nem jó dolog padlózni, "fülkéig" érő sárban.
Egyébként, túlmentem már az általad említett tájegységen.
(#36) - = Zk = -
Igen, keresem én is , mit lehetne kezdeni....leginkább egy másik újjal nyomom a klaviatúrát.
-
myckey
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Megvolt
Maradok az egér bill kombónál, bár a kamerakezelés, egy egy funkció jobban kézre esik kontrollerrel,de irányítani nekem jobb az egér és bill. -
myckey
veterán
Itt már minden van.
Ez szebb, nagyobb,összetettebb stb...Abszolút leköti az embert, ha fogékony rá.Én is találkoztam már festői szépségű helyekkel. Bevilágítás, napszak és környezetváltozás megteszi a hatását. Remek képeket lehet-ne- csinálni.
Most pont feladtam a "harcot". Harmadjára borultam fel , egy bizonyos pont meghódítása közepette.
Szóval ilyenkor alt+f4
Nyugalomba vonulás....majd folyt. köv.
Garázsból majd nekifutok újra, újult erővel és idegrendszerrel. A térkép és a feladat megvár, meg a jármű is.
(#27) - = Zk = -
Én egyelőre elvagyok a játékélménnyel, még nem befolyásolták a meneteimet a bogarak. Hagyjuk is. De persze akad a nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest