- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nagyon jó cikk lett, átkozottul jó volt olvasni!
Meg nézni is jó volt, mert nagyon szép, igényesen összerakott kis konfig lett!
Én is ITX méretben gondolkoztam eredetileg, de rájöttem, hogy egy mATX kuckó sem sokkal nagyobb (a Dragon Slayer-em kb. ~5%-kal lehet nagyobb térfogatú ennél), általában mégis több lehetőség van bennük, talán picit könnyebben szerelhetőek, és olcsóbbak.
Szóval aki külső méretre kb. ekkora házban gondolkozik, az szerintem nézzen mATX dobozokat is, bőven van választék, és ebben a méretben mégis csak flexibilisebb egy mATX konfig.
Az ITX az igazán pici dobozkáknál tud lenyűgöző lenni, AMD APU-nak, vagy non-K Intel CPU+valami low-profile VGA-nak tökéletes, de ha már nagyobb VGA beszerelésére is van igény, akkor már mATX méretű lesz kívülről a doboz... De az a jó, hogy tényleg csak ízlés, igény és szeszély kérdése, hogy mit vesz az ember, akkora a választék.
Nagyon király kis házikója lett Szkájléknak, bár az a piros nappali belső jól mutatja, hogy csak nemrég gazdagodtak meg a Feriék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Trollok komolyan
- VR topik
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest