Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nagyon jó cikk lett, átkozottul jó volt olvasni!
Meg nézni is jó volt, mert nagyon szép, igényesen összerakott kis konfig lett!
Én is ITX méretben gondolkoztam eredetileg, de rájöttem, hogy egy mATX kuckó sem sokkal nagyobb (a Dragon Slayer-em kb. ~5%-kal lehet nagyobb térfogatú ennél), általában mégis több lehetőség van bennük, talán picit könnyebben szerelhetőek, és olcsóbbak.
Szóval aki külső méretre kb. ekkora házban gondolkozik, az szerintem nézzen mATX dobozokat is, bőven van választék, és ebben a méretben mégis csak flexibilisebb egy mATX konfig.
Az ITX az igazán pici dobozkáknál tud lenyűgöző lenni, AMD APU-nak, vagy non-K Intel CPU+valami low-profile VGA-nak tökéletes, de ha már nagyobb VGA beszerelésére is van igény, akkor már mATX méretű lesz kívülről a doboz... De az a jó, hogy tényleg csak ízlés, igény és szeszély kérdése, hogy mit vesz az ember, akkora a választék.
Nagyon király kis házikója lett Szkájléknak, bár az a piros nappali belső jól mutatja, hogy csak nemrég gazdagodtak meg a Feriék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest