- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Ízlések és pofonok! Nem tudom, mi az, amit egy Plexnek tudnia kéne, de nem tud. Lejátszik mindent, amim van, azt jónapot. Mi mást kéne még tudnia? rtlmost addont furttani a Mónika Show-ért
Szerverem van, OMV-vel, azon fut minden konténerben, Plex szerver is, automata letöltés kezelés, Sonarr, Radarr, Bazarr, qbit...automatikusan szinkronizál Plexre. Szóval egyáltalán nem hiányzik a csilivili színes cicomázható Kodi (skin). Nekem tökéletesen megfelel, és soha nem volt vele problémám. Ettől a "bugxperience" kifejezéstől megy egyenesen a hideg ráz. FireTV-m nekem is van, azt is szeretem. Pont azért, mert nem kell vele ba...kodni mint a KODI-val, kismillió beállítást megcsinálni, aminek a feléről azt sem tudom micsoda. Azon is frankón megy a Plex.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Facebook és Messenger
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Fogyjunk le!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap