Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Nem is akarom a rendszer hdd-t lehúzni, de a másikat esetleg érdemes lenne, egy ilyen tokkal megcsinálni.
Ez csak elmélet, nem tervezek ilyen tokot venni, csak ötlet volt. Ráadásul én 3,5"-ös lemezekkel használom, ilyen kábellel.
A jelenlegi 2TB-s hdd-im ntfs-re vannak formázva és nem szeretném újraformázni. Inkább ezért érdekel a dolog ezen oldala.
Még az is lehet, hogy utánanézek az openwrt telepítésnek a cuccra. Lehet egyszerűbb lenne azzal megoldani mindent.Én is sok mindent olvastam a seagate fórumon, de sajnos ott volt a legkevesebb használható infó.
Hidd el, (bár tudom nem te vetetted fel) hogy igen sok időm elment olvasással, amire beláttam, hogy ez nem fog menni soros konzol nélkül, ha gondoljátok linkelhetek pár forrást, de google-lel gyorsan megtalálható. Megpróbáltam minden portot nyitni, ami kell, de semmi nem volt. Akinek van ilyen 300ft-os kábele, az nem tudom miért fél ettől, tényleg nem nagy kihívás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest