Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
Igen,ez 1x8 és 1x6os csatival van.Nekem Xtreme van és a 2x6os mellett rettentő halk és hűvös.Épp most futtattam 3DMark1-et 825/1200Mhz-en és 62fok volt a maximum.(alapfeszen)
Az XP 4GB-ot tud kezelni 32bites mivoltja miatt,de én nem is írtam,hogy 2Gb kevés vagy sok,csupán hogy menne az 1600on is,ha megpiszkálod.Én azért lehet hozzácsapnék még 2 modult és Win7re váltanék.Éreznéd a különbséget.Számomra is örvendetes,hogy a 4850 után ez már visszaveszi az órajeleket.
-
MrCsiT
addikt
Ha a fogyasztás fontos - és mondjuk 90%-ban netezel a gépeddel, akkor a PH!-s teszt szerint egy GTX 460 a jobb választás, mert kevesebbet fogyaszt 2D-ben, mint az 5850 (ami egy remek kártya , egyébként. ), és a pillanatnyi csúcsfogyasztás - amit max. ként jelölnek a tesztben - csak eseti maximum, nem tipikus (lsd. a tesztben a táblázatban a hivatalos TDP adatokat : 5850 - max.151W , 460 - max.160W ) , tehát a 460-as terhelve max. 9W -al fog többet fogasztani neked 3D-ben (már ha 100%-on menne a VGA-d, ami vagy igaz, vagy nem
) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont 
Ha tanácstalan vagy, szerintem menj be mindkét/több kártya fórum-topicjába, és olvasd el, melyikkel milyen problémákkal küzdenek a tulajok. ( néha 2-3 hónapnyi írást találhatsz típushibákról, amikkel már Te nem fogsz küzdeni, ha pl. tudod, mi az a BS hiba, mikrolag AMD-nél, stb
)Asus "Cu-jai" szerintem nem lesznek halkak/hűvösek, de ha esetleg hangos a géped, akkor mindegy

Jó olvasgatást

atti_2010 :
- tőlem 512 rammal is tolhatod, egyszerűen csak jótanács volt
- " Cyclone igaz nem fúja ki a meleget a házból de nem is nagyon kell neki" - vajon miért nem
Cyclone alatt sosem melegszik a GPU ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Lexus, Toyota topik
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lords Mobile
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Sapphire Nitro+( Gari 2028-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont 
)
Cyclone alatt sosem melegszik a GPU ?