- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Amúgy azért az itt kötekedőknél vicces, hogy az, hogy másnak problémát okoz az állítgatás az picsogás, nyavalygás, ordító óvodás kisebbség, de az, hogy őt zavarja hogy 1 órával lesz később világos (amit úgy is a munkahelyén tölt) az bizony olyan horderejű érv, hogy mindenki kussoljon.... képmutatás, kettős mérce rulez
-
nemlehet
őstag
Szerintem is ebben lesz a kulcs, ma már nyáron klímáznak az emberek és az elektromos fűtés is egyre elterjedtebb, ha más nem egyfajta rásegítésnek. Innentől a világítás szerintem elhanyagoltható lakossági szinten arányait tekintve. Meg a fő fogyasztók is sokat javultak, egy LED TV elmegy 60-100 wattból, míg egy régi képcsöves megoldás simán benyelt párszázat.
Részemről én is eltörölném az óraátállítást. Pont semmit nem ér, mert az, hogy télen reggel sötét van, vagy éppen hogy derengés szerintem nem számít. Ellenben kimutathatóan megnő a balesetek száma és tényleg van olyan kollégám aki a nyári átállítás után napokig tiszta delíriumos, mert annyira beüt neki. Én is érzem, de egyelőre tudom tolerálni, később, mondjuk ha pont egy stresszes időszakban ér már egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a helyzet.
Amúgy látom itt is sokan vannak akik abszolut nem tudnak empatikusak lenni azokkal akiket megvisel (pedig nem 1 ember a millióból, hanem elég sokan vannak). Nekem ez totál olyan mint a pacsirta vs bagoly vita... Ott is a pacsirták elképesztő arroganciával képesek magyarázni, hogy a bagoly az csak lusta sz*r, mindenki fel tud kelni ha akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin topik
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NBA és kosárlabda topic
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged