- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is:
Másodszor: olvasd el még egyszer, szerintem nem értelmeztem félre, csupán nem fogalmaztál pontosan.
Valóban, nincsenek extra kívánságaim a billentyűzettel kapcsolatban. Az is igaz, hogy az A4tech nem egy felső kategóriás márka, így aztán miért kell csodálkozni, hogy ha ratyi(bb az elvártnál)? Mellesleg nem vagyok A4tech fan, tőlem aztán lehet fikázni.Örülök hogy van munkád, büszke is vagyok rád! (Eredj fiam, termeld a hasznot.) Azért, mert nekem melóban is van netem, azért meg én kérek elnézést! -
Sk8erPeter
nagyúr
Ne vedd magadra a kommentjét, látszik, hogy sértve érezte magát amiatt, hogy lefikáztad azt a billentyűzetet, amit ő elégedetten használ, és valószínűleg kissé túl szemellenzős ahhoz, hogy felfogja a cikked lényegét. A személyeskedés viszont már megy neki (bár kissé ovisan).
Mindenesetre jó, hogy mindezt leírtad, így a bill. topicban lesz mire hivatkozni, ha erről a márkáról van szó. Nagy általánosságban írt véleményt a márkáról nagyon röviden nyunyu, a bill. topicban olvasható tapasztalatokat alátámasztani látszik:
"A4Tech amugy sosem volt jelentos tenyezo a billzet+eger fronton, olcso, de annyit is er termekei vannak." -
mephi666
nagyúr
nekem valami 2ezer forintos árfekvésű gamer a4tech-em van úgy 4-5éve és még mindig tökéletes, pedig véletlenül párszor már belehamuztam, kávét/sört/üdítőt is kapott időnként
itt a cégnél valami olcsó compaq-ok vannak és nini: ezeknek is fityeg rendesen a gombja, ha körkörösen mozgatom rajta az ujjam (ez a jelenség mondjuk érthető is, mert nem sínekben fut egyesével minden billentyű)
a konvertálás meg szvsz kb annyi idő, amit megspórol az ember a feltöltési időn
ui: nem személy elleni támadásnak szántam a fentieket, mielőtt bárki is félreértené
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett gép eladó Ryzen5 8400F
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest