Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
Először is:

Másodszor: olvasd el még egyszer, szerintem nem értelmeztem félre, csupán nem fogalmaztál pontosan.
Valóban, nincsenek extra kívánságaim a billentyűzettel kapcsolatban. Az is igaz, hogy az A4tech nem egy felső kategóriás márka, így aztán miért kell csodálkozni, hogy ha ratyi(bb az elvártnál)? Mellesleg nem vagyok A4tech fan, tőlem aztán lehet fikázni.Örülök hogy van munkád, büszke is vagyok rád! (Eredj fiam, termeld a hasznot.) Azért, mert nekem melóban is van netem, azért meg én kérek elnézést!

-
Sk8erPeter
nagyúr
Ne vedd magadra a kommentjét, látszik, hogy sértve érezte magát amiatt, hogy lefikáztad azt a billentyűzetet, amit ő elégedetten használ, és valószínűleg kissé túl szemellenzős ahhoz, hogy felfogja a cikked lényegét. A személyeskedés viszont már megy neki (bár kissé ovisan).
Mindenesetre jó, hogy mindezt leírtad, így a bill. topicban lesz mire hivatkozni, ha erről a márkáról van szó. Nagy általánosságban írt véleményt a márkáról nagyon röviden nyunyu, a bill. topicban olvasható tapasztalatokat alátámasztani látszik:
"A4Tech amugy sosem volt jelentos tenyezo a billzet+eger fronton, olcso, de annyit is er termekei vannak." -
mephi666
nagyúr
nekem valami 2ezer forintos árfekvésű gamer a4tech-em van úgy 4-5éve és még mindig tökéletes, pedig véletlenül párszor már belehamuztam, kávét/sört/üdítőt is kapott időnként

itt a cégnél valami olcsó compaq-ok vannak és nini: ezeknek is fityeg rendesen a gombja, ha körkörösen mozgatom rajta az ujjam (ez a jelenség mondjuk érthető is, mert nem sínekben fut egyesével minden billentyű)
a konvertálás meg szvsz kb annyi idő, amit megspórol az ember a feltöltési időn

ui: nem személy elleni támadásnak szántam a fentieket, mielőtt bárki is félreértené

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest