- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Hát nyafogással biztosan nem lesz egyszerű.
-
Csemike
aktív tag
Nyilván az ember társas lény, de ha épp nincs párja, akkor meg kell tanulnia így elfogadnia magát. Függetleníteni magad a kényszer alól, hogy "kell valaki". És nem azt érezni, hogy félember vagy, kevésbé értékes, kevésbé sikeres mert épp nincs barátnőd. Amíg ezen rágódsz naphosszat, nem is fog jönni senki, tapasztalat.
-
Crystalheart
őstag
Hát, te nagyon ráálltál erre a nőkeresési mizériára. Nézd, van más is az életben, ennyi idősen nem vagy elveszve. Ha jönnie kell, majd jön: egy nomrál életvitellel találkozik az ember a legtöbb hozzá illő lánnyal
Ha meg mégsem látszik jönni, akkor sem kell elkeseredni.
-
Sokan keresnek sok mindenkit...de való igaz, nehéz megtalálni azt, akivel az ember jól is érzi magát...
-
válasz
Borify Péter #9 üzenetére
Igen, fiú vagyok (már amennyire 20 évesen fiúnak mondhatom magam...), és randim volt, egy lánnyal (mily meglepő, gondolom
), az írás emiatt született.
-
tibi666
senior tag
válasz
Borify Péter #9 üzenetére
ő fiú, csak sok férfi olyan nőt keres, mint amilyet Samus is.
-
tibi666
senior tag
mivel rengeteg férfi olyan nőt keres, mint te, viszont kevés ilyen van, ezért ez igen kemény menet lesz. de át tudom érezni a helyzeted.
csak elsőre azt gyűrd le magadban, hogy szürke vagy.
nem kell semmilyen irányzatot követned ahhoz, hogy igényesen öltözködj, vagy érdekes személyiség legyél. -
válasz
Borify Péter #4 üzenetére
Összetettebb, vagy sem, nem nagyon tud érdekelni jelen helyzetben.
Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha így se lesz...
A probléma az, ha ilyen szürke vagy, mint én, nem majmolsz semmilyen stílust, vagy irányzatot (vagy stílusirányzatot), sokkal kevesebb esélyed van arra, hogy találj magadnak valakit. Főleg, ha még olyan elvárásaid is vannak, mint nekem...például: lehetőleg ne dohányozzon, ne legyen diszkókirálynő, plázacica, de legyen intelligens, kedves és elbűvölő. Egyszerűbb lenne külső alapján elvárásokat támasztani. próbáltam ezt is, de az sült ki belőle, hogy miután a lány megszólalt, engem a frász kerülgetett, akármilyen szép is volt, akárhányan is fordultak meg utána az utcán... -
tibi666
senior tag
szar dolog a hosszú ideje tartó magány, ez tény.
nekem is csak alkalmi kapcsolataim vannak, komoly már évek óta nincs.
szombaton nagyon ki is voltam borulva emiatt, de ez van, lesz ez még így se.pedig milyen jó lenne szerelmesen, a szerelmemmel bejárni európát.
a lehetőség megvan, csak igazi társ nincs hozzá.
ez van, lesz ez még így se. -
Sírni lenne kedvem, mert benne láttam valamit (persze, a többiekben is), valamivel többet. Mindig hiányzott valami a tökéletességhez, és így belegondolva, Belőle is hiányzik valami. Nem tetszek Neki. Mondhat akárki akármit, ha valaki nemet mond, annak ez az oka. Kézenfekvő, ha bejönnék Neki, igent mondott volna.
-
Borify Péter
aktív tag
sajnáélom
mindenesetre most nekem is elment a kedvem a randizástól:S -
mexicanraven
senior tag
Háth, ilyenkor nehéz jót mondani.
Maradj önmagad, sose változz semmit se azért aki nem érdemli meg! Sőt fogadjon el az aki igazán szeretni akar. Próbálj meg nem szenvedni a csajok miatt, akinek kellesz, az majd érdeklődik! Fel a fejjel!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szép a f@szt szép. Hulla részegen, vagy beszívva biztos az. Ma reggel arra ébredek, hogy a postafiókomban egy levél...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest