Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
-
berendit
csendes tag
sziasztok!
nekem is problémáim vannak a kies frissítéssel! (nem tud csatlakozni)Leszedtem egy telepítőt de azt nem tudja felinstallálni a gépem (ugyanezzel a hibával az uninstall se megy) mert a c:\windows\installer\13ff9221.msi erőforrás nem áll rendelkezésre. A fájl létezik, jogosultsága is van mindenhez... Külön azt elindítva "a használni kívánt lehetőség olyan hálózati erőforráson van amely jelenleg nem áll rendelkezésre". Ki lehetne tallózni,és alapból a usernamen belül az appdata\local\temp\kiesinstall1ben keresi... Környékén se találtam kiesinstall könyvtárat... Hogy lehet áthidalni a problémát???
amúgy win7 64bit és eddig minden szépen és jól működött...
köszi
-
berendit
csendes tag
sziasztok!
két nagy problémám lenne... egyik, hogy valszeg valamit elállítottam mert nem csatlakozik a netre csak wififel. Csomagkapcsolt cucc engedélyezve van, de kapcsolódás sikertelen ha a leveleket szinkronizálni akarom. 3G felirat a balfelső sarokban kék marad , nem lesz piros mintha lenne adatforgalom. böngésző ugyanez.
másik: régi fm-m van, júni közepén vettem még a speedshopban. (tehát kalapos ő, filmeknél a magyarékezetesfelirat is gány, "XXJEE" ha minden igaz) Na régebben a kies felajánlotta a frissítést. Én akkor sz@rtam rá, hogy majd egyszer ha lesz kedvem meg ilyenek... na, azóta a kies nem ajánlja fel és finoman szólva nem változott azóta semmit.
két probléma közül egyiket se szeretném hardresettel/multiloaderrel megoldani...
tippek??
köszi
-
berendit
csendes tag
sziasztok!
Én kiesen keresztűl akartam updatelni jf3-ra test mode-ban (ha minden igaz, EE-ről) de váratlan hiba lépett fel és nem települt. Dolog... visszaállítást akar csinálni. Na de akkor is válartlan hiba:
milyen teendők vannak lehetnek??? másik gépen meg közli hogy nincs szükség helyreállításra...ja és kb. elég random mikor dobja ki a hibaüzit... és egyre korábban
üdv -
berendit
csendes tag
Sziasztok!
JF4 van a készülékemen, és kies barátunk felajánlotta a frissítést. Namost, amikor elkezdené lementeni a cuccokat közli h kéne neki még 12mega, töröljek rendszerfájlokat. Böngészem a telefon memóriáját, onnan törölve minden 390 megából 390 szabad. régebben is 370volt. Egyszer elindult volna, csak az aksi nem volt feltöltve azért rinyált. utána újra 12mega... SMSeket lementettem, töröltem. ~20mega volt. Mit töröljek még? mit lehetne, mert ilyen jelzőhangokat nem tudok, mert azt nem nagyon engedi... Mit tehetek? vagy masterreset (vagy h hívják) és utána próbálkozzon a kies, vagy vmi egyéb?
sőt most nézem h nemtoudom mi történt de KIES módban nem csatlakozik, nem is írja a Kies h csatlakozás.. de a wave aztmondja h csatlakoztatva... usb hibakeresés: sikertelen eredménnyel zárul a gépen...
ötletek?
-
berendit
csendes tag
-
berendit
csendes tag
válasz s4hu|SyD^ #16350 üzenetére
azzal ne foglalkozzál, én kétszer frissítetem mindg ez volt. max 50.próbálkozásnál sikeres lesz és a friss megy fel (amit nem értek mert ugye visszaállítás)
ja és mindig más időpontban fogja ezt kiírni. De tök jó játék!
szerk: ja hogy nem is tudsz visszaállítani...
[ Szerkesztve ]
-
berendit
csendes tag
Sziasztok!
Először is alapjáraton nekem minden szép és jó ... megy minden... 1.2re frissítettem regedites dologgal. Eleinte lassú volt a rendszer nagyon, pár perc alatt magára talált restarttal támogatva, mintahogy itt az elmúlt napok/hét(ek)több embernél is. Aztán kezdődtek a furcsaságok. Billentyűzeten gépelve elkezdett elég sűrűn akadni, persze behozta a lemaradását, de akkoris, 7-8 karakterig nemtudtam mivan. Gmail szinkron wifin semmit nem hozott le, küldeni se küldött...(wifin a net tuti volt, mert telón tudtam böngészni) voda mobilnet: minden pöpec! másik: billzárnál megjön a kép, kifele szokott menni két csík, hogy húzzam el és akkor feloldom. Na itt elég gyakran ez a csík mozgás ( mármint a fehér nyíl) beakad, aztán egyszercsak jön a főképem. Névjegyeknél is a scrollozás bebeakadozik, meg a menüben lévő mászkálás is. CPU terhelést nézem ( %ban) stabil 1, de 10seccenként 17-30%ra felugrik egy másodpercre. widgetek: termine vagy milyen naptár, meg a gyári emailos cucc, gmail link.
Na gondoltam egy reset ártani nem árt. adatok mentve ami kell. 25perc után se indult újra, pedig cask egy momentet kért. meguntam aksi ki, bekapcs nem nyert, GT-S8500feliratnál sziaviszlát. Garijegyet előkerestem ma hajnalban a biztonság kedvéért de hát nem ijedünk meg, szeretjük a kihívásokat. Multizzunk, annyi embernek sikerült hogy nekem miért ne? gondosan utána olvastam a lépéseknek meg ilyenek, milyen buktatók meg stb. mit kell letölteni( köszönöm azoknak akik többször is leírták, meg a kérdezőknek). hát így vagy úgy de vmi működőképes magyar JH3t sikerült összehozni FULLból. csc is vmi hasonló lett (XXJH3 firm, XDJH1 a csc vagy mi) Szépen ment is ahogy kell, KIES2.0 szól is hogy frissíteni kéne. Frissítek, szép és jó újra 1.2. Garijegy elrak csak a gyári emailos widget van kint, ígyis ugyanúgy bebeszaggatgat a fentebb leírtak szerint...mi lehet a gebasz???? mert úgy tűnik eléggé egyedi a dolog...
köszi előre isüdv
-
berendit
csendes tag
-
berendit
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest