Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Értem! Akkor most beszóltam? De akkor sem értettem mit akar azzal market4-gyel. És pár 10.000 hsz alatt ezt igazából nem feszegette senki. Gondolom, vagy nem volt fontos, vagy volt egyöntetű. Nekem azért sokkal érdekfeszítőbb, hogy pár hét után miért szarakodik minden ROM. Az eclairt most hanyagoljuk, meg az önmegtartóztató júzert, aki csak telefonál. Most (az előzmények nyomán) fent van a mod-x 3.1 minden extra nélkül, semmi extra app és ha gondolkozni kell neki inkább újra bootol.
Hát ez érdekesebb. Amúgy, ha telefonálni akarok vele, na arra jó. Már ha nem bootol egy frissítés miatt.
Már kezdek gyanakodni a mérges madarakra. Lehet, hogy feltolom a mentést és hanyagolom a madarakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Gmail
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Hobby rádiós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest