Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Értem! Akkor most beszóltam? De akkor sem értettem mit akar azzal market4-gyel. És pár 10.000 hsz alatt ezt igazából nem feszegette senki. Gondolom, vagy nem volt fontos, vagy volt egyöntetű. Nekem azért sokkal érdekfeszítőbb, hogy pár hét után miért szarakodik minden ROM. Az eclairt most hanyagoljuk, meg az önmegtartóztató júzert, aki csak telefonál. Most (az előzmények nyomán) fent van a mod-x 3.1 minden extra nélkül, semmi extra app és ha gondolkozni kell neki inkább újra bootol.
Hát ez érdekesebb. Amúgy, ha telefonálni akarok vele, na arra jó. Már ha nem bootol egy frissítés miatt.
Már kezdek gyanakodni a mérges madarakra. Lehet, hogy feltolom a mentést és hanyagolom a madarakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- Windows XP
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest