Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- body007: Egy motorfelújítás története
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
Értem! Akkor most beszóltam? De akkor sem értettem mit akar azzal market4-gyel. És pár 10.000 hsz alatt ezt igazából nem feszegette senki. Gondolom, vagy nem volt fontos, vagy volt egyöntetű. Nekem azért sokkal érdekfeszítőbb, hogy pár hét után miért szarakodik minden ROM. Az eclairt most hanyagoljuk, meg az önmegtartóztató júzert, aki csak telefonál. Most (az előzmények nyomán) fent van a mod-x 3.1 minden extra nélkül, semmi extra app és ha gondolkozni kell neki inkább újra bootol.
Hát ez érdekesebb. Amúgy, ha telefonálni akarok vele, na arra jó. Már ha nem bootol egy frissítés miatt.
Már kezdek gyanakodni a mérges madarakra. Lehet, hogy feltolom a mentést és hanyagolom a madarakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Külpolitika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A MediaTek segít összerakni az új Google chipeket
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- EAFC 25
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Segotep KNIGHT 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest