Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Használt, de nem volt rajta karc. Elég erősen húztam a körmöm az mondjuk igaz.   
 Nem mér m le benne róla, de az a fólia jónak tűnik amit linkeltel szóval köszi. Rendelek egyet aztán be viszem valahova ahol cserélik, mert én nem tudom a simán sem le cserélni, nem hogy ezen. Akkor e miatt nem kell garancia stb gondolkozni ugye?  
- 

vinczetibor aktív tag A Samsung eredeti bőrtokját (a simát és nem a kinyithatót), használtam eddig, de szétesett és most gondolkodom, hogy mit vegyek rá, vagy vegyek-e rá valamit. Nem akarok 30000 forintot kiadni tokra 3-4 havonta. Ha nem lenne ilyen csúszós a készülék, nem vennék rá semmit, mert így tok nélkül jobban tetszik és nem billeg, ha kinyitva az asztalra teszem. Jobban lehet használni a ceruzát és még kisebb is valamivel. A bőrtok növelt a méretén bármennyire is vékony volt, de javított a fogásán. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest