- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri2008 #1205 üzenetére
Én is így vagyok vele, de én racionálisabban döntök
Nekem azért kellett az óra mert mindig is akartam egy rendes órát, és egy rendes analóg óra is 30+k, ezen meg annyira jó a kijelző, hogy mondhatni nehezen lehet megmondani, hogy nem "igazi" óra, plusz ugye lehet rajta telefonálni, telefont tudom irányítani, zenét váltani stb
Az összes többi, mint a pulzus, alvás, lépés, ez csak kiegészítő funkció és olyan is amilyen, ezeket nagyon nehéz megoldani, hogy rendesen működjön, majd 10 év múlva talán releváns infókat is tud szolgáltatni
Az a durva, hogy minden frekvencia, ami körülveszi az embert, azt mérik ezek az eszközök, a konnektorban lévő 50Hz-et is méri, és ezt a sok zavart kell kiküszöbölni, nyilván egyre jobban sikerül, de sose lesz tökéletes, mint pl egy vérnyomás mérő
Az alvással is az a baj, hogy nehéz definiálni, hogy mikor alszol, és ha sikerül, akkor meg olyan eszköz kell, ami pontosan tudja ezt mérni, azt pedig senki sem fogja megtalálni egy kis órában
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest