Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pcnet
addikt
válasz
mandiner
üzenetére
Nekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket.
Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod.... -
agabe
addikt
válasz
mandiner
üzenetére
Miutan ahhoz nem kell gsm modul, csak a visszaigazolo sms-t kell tudnod elolvasni (ami telorol egyszeru) ezert termeszetesen mukodik. Nem a programban, hanem a google playben van beallitva, hogy melyik keszulekhez lehet valamit letollteni , es melyikhez nem. Ba a keszek product kodjat irnad at egy telefonera, akkor arrol is letoltheto lenne...persze az fontos, hogy ugyanarra a telefonszamra csak egy helyen tud mukodni a viber, ezert ha a wifi 5.0-an bejelentkezel, akkor a telodon inaktiv lesz, es viszont. Erre megoldas ha masik telefonszammal regisztralsz pl.. csak akkor az ismeroseid azt a masik (szamukra esetleg ismeretlen) szamot fogjak latni ha viberen keresztul hivod oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topic
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest