Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dubovansky
üzenetére
(Kedves kollégák, több türelmet...)
Skype-ot nem próbáltam. A hangszórója meglepően jó (pl. hangilag nem túl izgalmas videónál), hogy a duplex használat mennyire torzítja, nem tudom. Adnak hozzá agyba dugós sztereo headsetet, aminek a mikrofon részéről szintén nem tudok mondani semmit.

GPS-sel kapcsolatban maul01 hozzászólásait javaslom, pl. #443
A gépeléssel mostanában szórakoztam, meg lehet szokni, a nagyméretű kijelző miatt (főleg fektetve, de állva is) jól használható. Vakon gépelés sajnos nincs, és én még elég kezdő vagyok. Van egy csomó billentyűzet alkalmazás, de a két gyári (Samsung, Swipe) is teljesen rendben van, én végül visszatértem az utóbbihoz. A magyar T9 vacak, de teljes billentyűzetnél nem is hiányzik. Említették, hogy nincs rezgés: nos van, csak be kell kapcsolni a settings-ben (meg csipog is, ha kéred, pár programban a hangerőt, a rezgéshosszt, a kinagyítást, meg minden elképzelhető és elképzelhetetlen izét testre szabhatsz -- én inkább menekülőre fogtam.
) -
agabe
addikt
válasz
dubovansky
üzenetére
a skypenal jobb ha a headset-et hasznalod.. legalabbis egy haverom panaszkodott amikor a sima mikrofont hasznaltam,de lehet, hogy csak nala volt amugy is visszhangos a laptopja.
Hangszoroval viszont tuti semmi gondja nem lehet senkinek. -
kerekfej
őstag
válasz
dubovansky
üzenetére
Legalább vennéd a fáradtságot és előbb visszaolvasol utána kérdezel!
-
cafatmaister
csendes tag
válasz
dubovansky
üzenetére
1.skype nalam jol ment.
2.gps-rt nem hasznaltam
3.gepelni jo vele mert nagy,de engem picit zavart,hogy nem rezgett gepelesnel. -
kerekfej
őstag
válasz
dubovansky
üzenetére
A 2-ről meg a 3-ról már volt szó itt a topicban. Visszaolvashatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple asztali gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Autós topik
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)