Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nexus6 aktív tag válasz  Roliiii

üzenetére Roliiii

üzenetérehát lehet ma délután otthon megpróbálom. még ilyet nem csináltam... nem akarok pingpong ütőt csinálni belőle, mert nagyon bejött filmnézésre meg gammára az omnia 2 után. Persze az omniának meg voltak a jó oldalai. Pl.: android állandóan elinduló progik, 1000 rom. Omnia 2 stabil t-s szoftverrel, kb. másfél két havonta kellett újraindítani, 30-50 mega memória...  
- 

pcnet addikt válasz  Roliiii

üzenetére Roliiii

üzenetéretome.jr: Igen, én is pontosan erre hivatkoztam, de azt mondták már lezárták a a garanciát, nem tudnak vele mit kezdeni.  Roliiii: Nem, mert 2 hét volt még vissza a garból mikor postára adtam. Fel is hívtam őket, hogy megérkezett e és mondták hogy igen. Tehát gar időn belül kezdték meg a javítást. Telefonban nekem azt mondták, hogy már bevizsgálták, valószínűleg kijelző csatlakozó lazult fel, vagy kijelző csere lesz. Erre megoldották egy szoftverfrissítéssel. Ha lejárt volna a gar, akkor a szoftverfrissítést is fizetnem kellett volna. 
- 

tome.jr addikt válasz  Roliiii

üzenetére Roliiii

üzenetéreÉrdekes amit írsz én semmiféle alapzajt nem hallok. Itt is azt írják, hogy teljesen néma: Whether it is deliberately designed or just a byproduct of removing the phone section, the Galaxy Player has nearly silent operation. Only when using my most sensitive in ear monitors could I hear a slight bit of activity between tracks. Interestingly, this was more noticeable while using services like MOG compared to the stand-alone apps. I don't know why that would be. In any case, the device is basically silent. 
- 

agabe addikt válasz  Roliiii

üzenetére Roliiii

üzenetérea li-polyknak nem lesz baja. 
 a nikkel-cadmiunokkal volt igaz, hogy nem szeretik a ratoltest, es hogy le kell meriteni oket.
 no ezt a mostaniaknal felejtsd el.
 ugyanez igaz a "formazasra"...ma mar ezek elavult berogzodesek.
 li-poly-k azt szeretik a legojbban ha 60-80szazalek kozott vannak.
 h
 Ha 30/35-90/95 szazalek kozott tartod oket, akkor az nagyon kimelo hasznalat, de ha 15-100%kozott hasznalod, aklor is tovabb fog tartani mint a kutyu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest