Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

agabe addikt AV fórumon is én vagyok  
 Ha valami érdekel akkor eléggé utánajárok, és ez a kütyü most kb egy hónapja minden nap használva van este/reggel.
 Én csak amatőr érdeklődő vagyok és néha belefutok egy-egy kihagyhatatlan ajánlatba, de vannak az ottani fórumon akik jó áron tudnak jó termékeket folyamatosan, mivel üzletük van, vagy épp hamar megunják a cuccaikat (bár az természetesen nem új már, de azért pár hónaposan gyári garis készülékek jó vételek lehetnek) ezért érdemes is tőlük vásárolni. Jó társaság.Hogy ne kanyarodjunk el a témától én pl. használtan vettem 37ezerért egy hónapja a kütyüt, de sajnos gari (annak ellenére, hogy a hirdetésben azt írták) nem volt már ra, mert az előző tulaj nyáron egy gsm boltból vette. A garira a bolt azt írta, hogy 6 hónap, de csak a szoftverre!! a készülékre meg egy. Így és akkor 52ezerért lehetett megszerezni ami akkor jó árnak számított, bár a gari miatt inkább csak reális volt. 
 Ha a mostani 40ezres akciós árat nézzük amihez természetesen 2 év gari jár, akkor az igen kedvező, viszont én sem sírok, mert már egy hónapja nyúzom, és igaz, hogy 30ezernél többért szerintem most nem lenne eladható az említett garihiány miatt (hiába makulátlan, dobozos), de nem is akarok megszabadulni tőle.
 Galaxy Note-ra nem költenék, pedig ha ez a wifi 5.0 nem lenne, akkor szomorkodnék a méret miatt, hogy olyan nekem nincs, mivel már a 7colos tablet is nagyobb mint ami kényelmesnek tűnik (próbáltam egy napig kölcsön készüléket év első felében, de az nem jött be), és ez is kiszolgál mindenben amit az tudna, egyszóval aki most tud szerezni 40ezerért ilyet a mediában az szerintem ne habozzon.
 Kár, hogy ezek szerint csak budapestre korlátozódik az akció...de lehet, hogy később esetleg máshol lesz még karácsonyig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 26
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest