Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pcnet addikt válasz  mandiner

üzenetére mandiner

üzenetéreNekem is egy USB-re van dugva egy kábel és azon frissítek badát, HD2-re ment már fel róla android, WP7, de Odinnak valamiért nem teccett. Én csak simán lehúztam, igaz paráztam, hogy itt van vége Galaxynak, de power gomb hosszan nyomásával kikapcsolt, majd újra download módba tudtam tenni. Esetleg recoveryben egy factory reset? Odin nem nyult a készülékhez, mert létre sem tudta hozni a kapcsolatot. 99.9% hogy nem nyírtad ki a készüléket. 
 Esetleg CWM-ből egy ROM telepítés SD-ről? Csak tipp! De úgy rémlik SDnek az internal SD-t kezeli arra meg ugye most nem tudsz másolni mert nem éred el. Vagy ha van backupod....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest