Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
válasz FragMaster #262 üzenetére
De jó lenne! SGS2-őn próbáltam exFAT-ot, és a telefon nem tudott vele mit kezdeni, újraformázza FAT32-re.
mi a különbség az ext4 és az exFAT között? -
Tuninger
addikt
Azért van szükség 4 magra, hogy Asphalt 7-et tudd játszani az okosTV-n FullHD-ban 50"-on. Jövőre meg a Crysis 3-at. És azért, hogy a telefonok szeletet harapjanak ki az XBOX/PS3/egyéb konzol piacból. És oda fokozatosan vezet az út...
Az S2 mali400-a körülbelül a GeForce2 GTS teljesítményére képes. Az iPad 3 teljesítménye már-már súrolja az ATI 9700 PRO teljesítményét, mindezt töredék fogyasztással. Konzol gaming, ez a jövő. Meg az, hogy a telefon mindent kiváltson, lásd pl a laptop dokkos Motorola Atrixot, oda is kell a teljesítmény...
-
Tuninger
addikt
Talán lassan eljön az aksik reformja is, a Motorola Razr Maxx már jó irányt mutat. Maradt vékony, de nagy aksit kapott, amit hamar fel lehet tölteni. Valami ilyesmi kellene a többi telefonba is.
Xero: el is felejtettem a Real Racing 2-őt, pedig tátottam a számat mikor először láttam
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz Aftereffect #685 üzenetére
Rossz helyre kommenteltél, ez a te topic-od, de azért köszi hogy benéztél, szép napot!
-
Tuninger
addikt
A tegnapi S3 tapizásra felkészültebben érkeztem mint a T-Mobileos tapizásra. Nyitásként összehasonlítottuk az S2 S3 kijelzőjét (végre nem napsütésben). A gsmaréna mérése ellenére az S3 kijelzője tűnt fényerősebbnek. A szineket ugyanazon weboldalon teszteltem mint legutóbb, és így bizony kijött hogy döbbenetes az ugrás mind képélességben mind színhűségben.
Érdekesség, hogy átkapcsolva "Standard"-ból "Natural"-ra a szaturációt, mármár fakó lesz a kijelző. Véleményem szerint (nem tudtuk mellé rakni) körülbelül az iphone 4 színtelítettségére veszi vissza a kijelzőt a natural mód, így bárki megtalálhatja a neki tetsző szaturációs beállítást.
Ezek után átpakoltam az S3-ba a 16GB-s memóriakártyámat (hot swap yea! persze az S2őt szét kellett hozzá szedni )
Belenéztünk egy 720p Így jártam anyátokkal-ba, egy kis Family Guy, egy kis Dragonball GT (épp ezek voltak nálam) Érdekes, hogy az SD felvételek is jóval élesebbnek hatnak mint az S2 kijelzőjén. A 720p felvételek meg állleejtősek.
Mikor nem nézett oda senki (a szervezők közül), sebtiben felpakoltam egy Angry Birds Seasons/Trial Xtreme 2 HD/Air Attack HD triót, és elkezdtünk bennük ugrálni multitaskkal (az eddig elindított programokat nem zártam be)
vaj simán ugrált a programok között, és egyiket sem az elejétől futtatta újra. A foglalt memória ebben a pillanatban 630MB/780MB-re rúgott. Itt észre lehet venni hogy kevesebb a rendelkezésre álló szabad memória mint az S2 esetén. Bár ez szerintem sehol sem lesz probléma.Utána fotózás: amit Bog/Bocha tapasztaltak, a "fényt nem szerető optikát" egyből megtaláltuk, és a hiba okát is. Az optika nagyon érzékeny a zsírra. Ha megtaperolod, akkor ott a köd a képen, ha letörlöd textillel (és nem ujjal, mint Bog, állítása szerint) akkor megszűnik a probléma. Ez ettől függetlenül rossz pont, mert a folyamatos törölgetés nem fog jót tenni a kamera optikájának.
Kép a blúrosodásról, ennek a HDR párja, Ez pedig megtörölt optikával. A képek automatában készültek.Készítettem 2 videót is, lehet azt később fogom linkelni.
Fogásra minimálisan nagyobb mint az S2, de a 4.8"-os kijelzőt már nem érem át (a 4.3-at igen) valóban két kezes, de szerintem ad annyi plusszt amiért megéri megszokni.
Sorry a hosszú postért, várom a kérdéseket!
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Színhűségben nem hiszem, hogy lemaradna egyébként a OneX-től, egymás mellé kellene rakni. Bár teljesen mindegy, mert szerintem mind a OneX mint az S3 kijelzője lélegzetelállító. Valószínűleg bizonyos képeknél az egyik, bizonyos képeknél a másik lenne a nyertes.
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Szia!
1. Igen, a T-Mobilenál eleinte csak a 16GB-s lesz. Nem tudni később lesz e nagyobb. És eleinte csak a fehér
2. Passz, de mivel a ROM az jó 800MB, esélyes hogy egy kicsitvel kevesebb mint az S2 esetén.
3. Lejátsza a 4GB-nél nagyobb filmeket, ha exFAT-ra formázod a memkártyát/telefon belső memóriáját. Ez esetben XP alól nem fog látszódni a partíció csak Win7 alól, viszont a fileméret 16 exaByte-ra növekszik. (Az S2 még nem látja az exFAT partíciót)
4. Tudja.
-
Tuninger
addikt
Bírja, Class6 esetén is. Class 6= 6MB/s minimális írási sebesség. Az S3 alapból FullHD felvételnél 17Mbps-en ír a kártyára, ami 2.2MB/s.
Egy 32GB-s Class6-os kártya szerintem a hozzá való. De ha Class 10, nem fog megharagudni. (egyébként kezeli a 64GB-s microSDXC kártyákat is)[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
Királyság, akkor remélhetőleg a mai/holnapi napon már mennek ki az előrendelt példányok, és jönnek a tapasztalatok. És a trollok sem tudnak akkor már mibe belekötni. Aztán ha jön egy kijelző "sárgásodás" mint S2 esetén, akkor visszatérnek,de reméljük az a fejezet kimarad
Az S2 hivatalosan nem támogatja, gyakorlatban mégis megeszi Viszont továbbra is csak FAT32-ként kezeli
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz r3dsnake #1210 üzenetére
Személyesen mondtam Bognak, hogy nézzék meg újra a fotós részt, mert az előbb kipróbáltuk a tesztkészülékeken, és ha rányomod az ujjad akkor utána még rosszabb fotókat csinál mint amiket linkeltem a hozzászólásban. A kétszer végigsimítva az optikát a pólómon, a hozzászólásomban is látható blur-osodás tapasztalható. Kicsit normálisabban megtörölve a pólómban (100% kínai pamut ) megszűnt a blúrosodás.
Bog kérdésemre, hogy miért nem törölték meg az optikát azt válaszolta hogy törölgette ő serényen az ujjával, de nem javult a helyzet. Hozzátette, hogy érdekes, de a saját Xperia S-e egyáltalán nem érzékeny az ilyesmire, azt nyugodtan lehet taperolni.
Ja, és a tesztkészülék erőlködés nélkül állított élességet rossz fényviszonyok között sötétebb témára. (Az S2 tévesztett párszor)
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz r3dsnake #1217 üzenetére
Maradjunk inkább egy relevánsabb összehasonlításnál.
-
Tuninger
addikt
válasz silverstar00 #1340 üzenetére
a., mikroSIM
b., a hátlapot vedd le -
Tuninger
addikt
válasz Robertoq #1361 üzenetére
Úgy nézem, hogy az S3 igen bőkezűen bánik a szabad memóriával, és viszonylag könnyen eléri a maximumot. Ilyenkor értelemszerűen bezárja a legrégebben futtatott programot, és ez esetben a Launchert indítja újra. 1-2 rom és javulni fog szerintem.
Viszont épp emiatt tudtam 3 játék között gond nélkül ugrálni multitaskkal, anélkül hogy újra betöltené bármelyiket.
Viszont mókás hogy Gingerbread alatt az 1GB memória bőven sok volt, ICS alatt már éppenhogy jó. JellyBeanhez 2GB lesz a jó? mi ez windows?
-
Tuninger
addikt
válasz Robertoq #1490 üzenetére
Néhány Launchernél be lehet állítani hogy mindig maradjon a memóriában, így nem kell újratöltenie a telefonnak. Ehhez mondjuk le kell mondanod a MotionWizről.
Factory reset után is ennyire kevés ram marad tisztítás után?
Szerintem már az első custom romok is sokat fognak javítani a memóriakezelésen, valószínűleg az "eye-candy" cuccok visznek el sok helyet, azokat pedig nemes egyszerűséggel kiveszik a modderek.
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
válasz gedemmm #1646 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy elég az 1GB ram. A legrégebben futtatott programot bezárja a készülék, de teszem azt a legutóbb használt 6 programban gond nélkül tudsz ugrálni multitaskkal.
Hosszú táv: 2 éves viszonylatban elég lesz az 1 GB ram, 3-4-évre meg esélytelen előre látni.Az iPod touch 256MB-je tényleg kevés. De pl iPhone 4-nél az 512 rammal már sokkal ritkábban futsz bele ebbe a problémába, legalábbis jóval több programnak kell lennie betöltve a memóriába.
A 2 magos Snapdragon S4 és a 4 magos Exynos közel hasonló teljesítményt hoz.
A 2GB ram előnyeit normál használatnál nem fogod észlelni az 1GB-vel szemben. Viszont azt az S3 variánst csak szürke importból, gari nélkül (itthon), és hónapok múlva fogod tudni beszerezni... Ha valóban legjobb döntést szeretnél, és régóta vágysz rá, akkor elég nagy rizikót vállalsz az amerikai garanciával... És ott sem lesz olcsóbb a készülék..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch