Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz kentucky #50408 üzenetére
igazad van.
feltettem, semmi kulonleges.
nem is ertem miert "hirdeti" miui cm-kent ... nem talalok miui-t benne.
kelzsoca cm-je kategoriakkal jobb!
de en visszatettem az utolso v4-es miuit." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
visionbp
tag
-
apaszka
veterán
válasz kentucky #60831 üzenetére
Párszor lett linkelve az akku akadémia.
Ott írva van, hogy a túlmerűlt akksit szervizbe tudják egy spec töltővel újra éleszteni.Sajna ezek az aksik nem szeretnek lemerülni teljesen, és 100 % ra feltöltve lenni állandóan sem. 3/4 töltés az igazi neki. Úgy lesz hosszú életű.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz kentucky #60831 üzenetére
megtaláltam telefonról Érdekes olvasmány, sok dolgot meglehet tudni az aksiról.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
havri1
félisten
válasz kentucky #63867 üzenetére
Én csak a másolós megoldást ismerem. Tar, img-tv még nem raktam vissza. Ehhez ki kell csomagolni a kepfajl tartalmát sd-re kartyaolvasoval, majd root Explorer-el bemasolni a telefon gyökerébe.
Most telefonról vagyok, otthonról le tudom írni pontosan, most nem..
[ Szerkesztve ]
havri
-
kelzsoca
félisten
-
törölt tag
válasz kentucky #63892 üzenetére
Ez a kép csak illusztráció. Az S2 kijelzőjét 1.5 nap alatt égettem be, ha hiszitek ha nem. Úgy, hogy előtte semmi nyoma nem volt beégésnek. És olyan jól sikerült hogy a kezdőképernyőn is látszott, mindenféle tesztprogi nélkül.
Sztem az S3-se tartana sokkal tovább az én módszeremmel[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz kentucky #65040 üzenetére
Én használom, de nem tapasztaltam ilyet. Bár néha előfordul olyan, hogy nem hallanak és nem hallok semmit. Restart segít. Ha ez állandósul, akkor szenvedek a gyári rommal. Bár szörnyű az is. Azt nem hiszem el, hogy nem lehet csaknem hibátlan romot csinálni. Volt már gyári roottal, root nélkül, miui stb. Szomorú.
-
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest