Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15547) Simba86 válasza wsh13 (#15546) üzenetére


Simba86
senior tag

írtam, hogy benne van az összefoglalóban, de bemásolom neked :)

összefoglaló:

"A telefon és a számítógép közötti fájlátvitel

Az MTP módszer
Fájlok másolásához az USB kábel rádugása után a gép és a telefon között Media Transfer Protocol azaz MTP kapcsolat jön létre.
Ha az automatikus lejátszás nincs kikapcsolva, akkor feldob egy képernyőt melynél ki kell választani, hogy mit szeretnénk csinálni.
Válaszd az "Eszköz megnyitása a fájlok megtekintéséhez" opciót.
Ezután egy ablakban látható a készüléknév "GT-I9070" benne a "Card" meghajtó, mely a telefonban lévő, általunk beletett MicroSD kártyát, valamint a "Phone" meghajtó, mely a telefon belső memóriájából leválasztott /sdcard meghajtót jelenti.
Innen a Windows intézővel lehet a telefonra/telefonról a fájlokat áthelyezni.
Van egy Total Commander plugin (forrás) melynek a telepítésével a TC alól is lehet a telefonban turkálni.
Magyar leírás a telepítéshez: [link]
Lehet plugin nélkül is másolni a TC-vel a telefon és gép között.
Ehhez a Beállítások / Általános beállítások / Képernyő menünél a "Szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappában is"-t kiválasztod, akkor bármely meghajtó gyökérmappájában kattintunk a mappa elején lévő [..] elemre akkor a Sajátgép elemeit jeleníti meg és itt kiválaszthatjuk a [GT-i9070] elemet, mely a telefonunkat jelöli. Ennek csak az a szépséghibája, hogy csak a fájl nevét látjuk, más infót (méret, dátum) nem."

szívesen ;)

[ Szerkesztve ]

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.