Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz cosworth #33974 üzenetére
Ez a Viber ez úgy ahogy van haldoklik. Sajnos az utóbbi időben nagyon sok a baj vele. Nekem is késve jönnek az üzenetek, de a feleségem Huawei telefonján is. Nem a telefon hibája. Olvass bele a topikjába és ott is érdeklődj utána. Egyre több a panasz ott is.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
-
-
rayoliviero
veterán
válasz cosworth #34023 üzenetére
Nekem mindig a legfrissebb Viber van fenn és rögtön jönnek az értesítések.
Próbáltam már az összes custom ROM-ot, mindegyiken hibátlan volt. De gyári ROM-mal is.Én ilyenkor újrahúznám az egész telót és csak a Vibert tenném fel először, letesztelném, hogy úgy jönnek-e az értesítések rendesen.
-
UfoZoli
aktív tag
Én mindig a legújabbat használom.
LED-es értesítést is kérek/használok Light Manager Pro-val.
Jelzés mindig jön ha van üzenet.
Olykor-olykor 1-2-3 percet késik a jelzés, illetve ha desktop-on is használom, akkor ott előbb érkezik meg, sőt ha ott rögtön olvasom akkor a telo nem is jelez.
Számomra ez a késés belefér és nem zavaró. Ha tudom hogy a másik fél is benne van a csevegésben akkor soha nincs késés.
Szerintem ez app hiba.Én értem hogy felgyorsult világ meg minden, de ha zavar az 1-2-3 perc csúszás akkor lehet hogy gyorsabb lenne telefonálni.
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Burt1793
veterán
Miért nem hívod az embert, ha ennyire számít az a 2 perc? Ennyit sztem én észre se veszek, gépen nem használom. Mobilnet mindig megy, sok emberrel viberezek, eddig nem panaszkodtak. Amikor beszélünk már, az folyamatos, ez tuti.
Nekem a legújabb van fent mindig. Most 8.3.0.13[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz cosworth #36304 üzenetére
Wipe Cache partion, de előtte az alaklamazáskezelőben a google play szolgáltatások alatt a tárhelyben minden adatot törölni, nem csak a cache-t. Semmi beállítás nem fog elveszni.
Ezután telefon kikapcs, recovery-ben elindít és ott Wipe cache.
Illetve én azt vettem észre hogy akkor szokott meghülyülni, ha google playben úgy frissítesz alkalmazást hogy kilépsz a google play-ből.
Hetente 1x-2x rászánom az időt hogy úgy frissítsek hogy az van előtérben s nem engedem a kijelzőt sem kikapcsolni.
Azóta ilyen beragadásom nem volt....HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
A.K.
tag
válasz cosworth #42159 üzenetére
Sok minden lehet. Feltételezve, hogy a térerővel minden rendben van első körben újraindítást javasolnék. Ha nem segít akkor ha van rá lehetőség áttenném a SIM kártyát egy másik készülékbe és megnézném ott jelentkezik-e a hiba vagy az is jó ha az S7-be teszel egy másik SIM-et. Ha egyértelműen a készülékkel van a gond akkor még a Contacts app cache törlését vagy ha van külön dialer annak a leszedését tudnám javasolni. A VoLTE-t is kikapcsolnám (igaz mondtad, hogy 2G-n se működik). Végső esetben factory reset.
-
gerner1
nagyúr
válasz cosworth #42159 üzenetére
A 'Fix 2G' -re állítás, nem volt rossz ötlet, mivel annál a szolgáltatónál is kivezetésre kerül(t) a 3G, és ugye annak a szolgáltatónak a SiM-kártyájával sincsen VoLTE támogatás az S7 -ben (csak Telekom és DiGi -vel van...), így hanghívásra marad a 2G.👍
Lehetőségek, otthoni körülményekkel:
➀, SiM-kártya átcserélése másik készülékbe, vagy másik SiM kipróbálása az S7 -ben.
➁, Annak ellenőrzése, hogy csak egy földrajzi lokáción jelentkezik a hiba, vagy mindenhol (??). Ehhez, másik, távolabbi helye(k)n is érdemes volna kipróbálni.
➂, A gyári Samsung Telefon APP gyorsítótár + adatainak törlése. Mivel, ezzel törlődik az addigi híváslista is, így arról érdemes előtte mentést készíteni (pl: SmartSwitch, vagy valamilyen 3rd party (M)APP(/M)...), amennyiben, az, fontos.
➃, OS gyorsítótár törlése a Recovery -ben ( wipe cache partition ) .
➄, Szerviz előtti utolsó opció: Factory Reset.Amennyiben ezek egyike sem hoz eredményt, akkor: szerviz (ha a tulajdonosnak még rentábilis...) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik