Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabala85
újonc
Sziasztok! Sajnos elromlott a telefonom amit a T-Mobilnál vásároltam 2 hónapja. Természetesen regisztráltam a Samsung oldalon is a terméket és a szerviz itt van tőlem nem messze. Garanciális javításra hova érdemes vinnem a T-Mobilhoz vagy a Samsunghoz? Van valakinek ebben tapasztalata? Nem szeretném ha hetekig rajta ülnének. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
kabala85
újonc
Szia kali!
Az elején még úgy kezdte, hogy amikor telefonálni akartam kiírta nem vagyok regisztrálva a hálózaton (ezt egy újraindítás megoldotta). Utána alacsony akku feszültségnél (20-30%) egyszerűen kikapcsolt. Most már ott tartok, hogy 50-70%-os töltöttségnél is ezt csinálja. Visszakapcsolni csak töltés után tudom, vagy ha várok vele egy órát kb+ nagyon gyorsan merül az akku. Az eltárolt wifis jelszavakat elfelejtette, könyvjelzők eltűntek.
Ötlet? -
kabala85
újonc
Sziasztok!
Megjött a frissítés a telefonomra (4.4.2). Ha telepítem a szoftverfrissítést akkor a telefonon tárolt képeim és az S-tervezőbe beírt jegyzéseim megmaradnak vagy törlődni fognak?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ukrajnai háború
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest