Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunderbörd
tag
Azt mondjátok meg nekem, hogy miét van az, hogy letöltök háttérnek egy, a felbontással megegyező méretű képet háttérnek, majd amikor be akarom állítani, akkor csak a közepéből egy négyzet nagyságú részt enged kijelölni? Így a háttér kissé pixeles és elmosódott lesz...
HB
-
hunderbörd
tag
Sziasztok,
egy láma kérdés: miért nem látom a galériában a képek között a letöltött képeket (pedig be van állítva hogy minden tartalmat mutasson...)?
HB
-
hunderbörd
tag
válasz
sebijani1982 #51421 üzenetére
Én a Nillkin üvegeket ajánlom, sem ezen, se más telefonon nem csalódtam még benne. Ebay-en van belőle 9H-s, én ilyet vettem kb. 2700 ftért.
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A wifim folyamatosan be van kapcsolva, mégis amikor feloldom a képernyőzárat, kiírja, hogy "xy wifi hálózathoz csatlakoztatva". Ezt mint infó írja ki, vagy ha sokáig van egy helyben akkor kikapcsol a wifi és a mobilhálózatot használja?HB
-
hunderbörd
tag
Sziasztok,
ha az e-mail alkalmazásban letiltom a frissítést, az befolyásolja a gmail alkalmazás frissítését? (mindkettő helyen ugyanaz a cím van beállítva) Valamint ha az e-mail alkalmazásban kitörlöm az email címet, az vmi más alkalmazásra vagy szolgáltatásra hatással van?
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Érdemes edzett üveg védő "fóliát" venni telefonra? Segít kiküszöbölni a sok helyen látható samsung kijelzőtörést? Milyen márkát, fajtát ajánlotok?
HB
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Futás, futópályák
- ASUS ROG Ally
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest