Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opi064
tag
Sziasztok: I9506-om utóbbi időben ezt teszi: Ha kilépek a fényképező alkalmazásból, akkor a főképernyőre kitett gyári időjárás widget ( a nagy, 4X2-es) helyén nagy feketeség lesz. Ki kell dobni, újrarakni és akkor jó. Viszont volt olyan is, hogy ez a hiba tetéződött még azzal, hogy pár másodpercre az időjárás képernyő halála után az összes képernő összes alkalmazásának a betűi fekete krix-kraxokká váltak. Csak a teló újraindítása segít ilyenkor. Mi lehet ez? Mindíg a fényképezésből kilépéskor jön elő, kb. 20 % eséllyel. És ami a lényeg: a 4.4.2 kitkat felrakása óta. (Elhittem a márkaszervisesnek, hogy ha nem simán csak ráfrissítem, hanem régi Android leszed, és az új rárak, akkor hibamentes. ...Nem így lett. Esetleg valami ötlet a javításra? Mert így sajna már utálom is a telómat.
-
opi064
tag
válasz
silvergod #43344 üzenetére
Igen, az van rajta, semmi bajom vele, csak már idegesít, hogy állandóan csesztet miatta, hogy frissítsem. Meg már elvileg le is töltötte a csekély fél gigányi csomagot. Gondolom sehogy sem tudom kitörölni belőle. Vagy kikapcsolni, hogy ne értesítgessen állandóan a frissítésre.
-
opi064
tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, nem olvastam vissza a témában, csak így gyorsba megkérdezném: S4 LTE Telekomos- ra jött a Kitkat frissítés (4.4.2). Nem merem megnyomni a "frissítek"-et, mert olvastam sok problémáról a független készülékekről, hogy akku idő problémák, nem látja az SD kártyát frissítés után...stb. Mik a tapasztalatok ez ügyben? Frissíthetek bátran, vagy inkább hagyjam?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gaming notebook topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Megújult a PROHARDVER!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest