Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slapy
aktív tag
Igazából maradnék szívem szerint ezen a vonalon (kinézet, testre szabhatóság, stb)! Gyári már unalmas
De azért meglesem majd azt is amit linkeltél(#64406) Lord Vader
már nem emlékszem mire raktam, az biztos hogy lollipop volt, de hogy pontosan melyik az passz..
modem driver frissítés nem volt, sőt még sose csináltam asszem, nem tudom hogy kell -
Valken
tag
Én is tegnap óta várom, hogy letölthető legyen végre, mert ugyan beharangozták, de a 'jfltexx' verzió nincs sehol... Most az 'OwnROM' van fent, tetszik is meg nem is, de inkább visszaraknám az RR-t, de most már megvárom az 5.7.0-t, mert tiszta telepítést szeretnék.
Egyébként az RR-nél egy dolog hiányzott nekem: a 'home' gombot hosszan nyomva ugye előjön egy lista az alkalmazásokról és ott csak egyenként tudtam "félresöpörni" őket, ha be akartam zárni mindet, nem volt rá egyetlen gomb (vagy csak nem vettem észre
). Erre azért lenne szükségem, mert sokszor "beragad" pl. egy játék vagy hasonló és egy pillanat alatt tűzforró lesz a telefon (és merül, mint a Titanic), ám ha mindent kilövök, akkor visszaáll a normális állapotba.
-
törölt tag
Erre van nekem egy recoveryből flash-elhető zippem lolihoz. Menü gomb rövid megnyomásra lesz az app váltó, hosszan pedig a menü.
Te hogy szoktad felcserélni? -
Alister71
nagyúr
Felraktam
a többi majd kiderül. Mivel cm13 alap, így nagy kül nincs. A Nova az alap launcher benne.
Az RR-be 2 apró bug volt, nekem, néha hívásnál nehezen ébredt a kijelző, illetve a képek nézegetése közben időnként átváltott ciklámen színre a kijelző és csak restarttal lehetett megszüntetni.
-
Valken
tag
Ezt tettem fel én is, az 5.29-est.
Nagyon pörgős, nagyon kellemes a gyári 5.0.1 után, igazi felüdülés.
Egyetlen egy dologra nem jöttem rá, hogy hogyan tudok a híváslistából csak 1-1 számot kitörölni, mert az összeset törli, de egyenként nem tudom... vagy csak a gyermeki lelkesedés miatt vagyok ilyen béna.
A frissítés egyébként OTA-n is történhet vagy flasheljem mindig fel az újabb .zip-et?
-
ett
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest