Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
Lehet inkább újrarakom az egész vackot, aztán megcsinálok mindent rendesen.
Most látom hogy csak 650mb van szabadon, valami elburjánzott itt.
Tud valaki linkelni nekem I9505XXUHOJ2 romból 4+1 fileost?
Én csak egy file-ost találtam.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
Találtam egy hibát. Nálam a gallery nem működik. Behozza a képeket, rámegyek egyre és ha utána visszamegyek hogy mutassa a többit, akkor nem tölti be a képeket. Ha bezárom és kinyitom újra, akkoris ezt csinálja. A google photos megy, csak a rom saját gallery appja nem.
[ Szerkesztve ]
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Valken
tag
Ezt tettem fel én is, az 5.29-est.
Nagyon pörgős, nagyon kellemes a gyári 5.0.1 után, igazi felüdülés.
Egyetlen egy dologra nem jöttem rá, hogy hogyan tudok a híváslistából csak 1-1 számot kitörölni, mert az összeset törli, de egyenként nem tudom... vagy csak a gyermeki lelkesedés miatt vagyok ilyen béna.
A frissítés egyébként OTA-n is történhet vagy flasheljem mindig fel az újabb .zip-et?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Felraktam a többi majd kiderül. Mivel cm13 alap, így nagy kül nincs. A Nova az alap launcher benne.
Az RR-be 2 apró bug volt, nekem, néha hívásnál nehezen ébredt a kijelző, illetve a képek nézegetése közben időnként átváltott ciklámen színre a kijelző és csak restarttal lehetett megszüntetni.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
Erre van nekem egy recoveryből flash-elhető zippem lolihoz. Menü gomb rövid megnyomásra lesz az app váltó, hosszan pedig a menü.
Te hogy szoktad felcserélni?[ Szerkesztve ]
-
Valken
tag
Én is tegnap óta várom, hogy letölthető legyen végre, mert ugyan beharangozták, de a 'jfltexx' verzió nincs sehol... Most az 'OwnROM' van fent, tetszik is meg nem is, de inkább visszaraknám az RR-t, de most már megvárom az 5.7.0-t, mert tiszta telepítést szeretnék.
Egyébként az RR-nél egy dolog hiányzott nekem: a 'home' gombot hosszan nyomva ugye előjön egy lista az alkalmazásokról és ott csak egyenként tudtam "félresöpörni" őket, ha be akartam zárni mindet, nem volt rá egyetlen gomb (vagy csak nem vettem észre ). Erre azért lenne szükségem, mert sokszor "beragad" pl. egy játék vagy hasonló és egy pillanat alatt tűzforró lesz a telefon (és merül, mint a Titanic), ám ha mindent kilövök, akkor visszaáll a normális állapotba.
[ Szerkesztve ]
-
Slapy
aktív tag
Igazából maradnék szívem szerint ezen a vonalon (kinézet, testre szabhatóság, stb)! Gyári már unalmas
De azért meglesem majd azt is amit linkeltél(#64406) Lord Vader
már nem emlékszem mire raktam, az biztos hogy lollipop volt, de hogy pontosan melyik az passz..
modem driver frissítés nem volt, sőt még sose csináltam asszem, nem tudom hogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest