Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
Izeke94 #4643 üzenetére
A többit már elmondták, de ami kimarad általában: az UV-sugárzás is gyilkolja a szerves alapú panelt, így lehetőség szerint ne érje tűző nap és ha szoliba megyünk is legyen letakarva vagy lefordítva.
Nekem egyébként egyik SAMOLED-em sem égett be. Automata fényerőn min. 1 év kellett, hogy nagyon halvány elváltozást észleljek a statusbar-nál. Netezéskor mindig fullscreen-en nyomom (statbar-t is eltüntetve).
-
baladam86
aktív tag
válasz
Izeke94 #4381 üzenetére
Nagyon relatív, hogy melyik a jobb készülék, nem lehet győztest hirdetni. A sebességkülönbség egyelőre csak a benchmarkokban látszik, hétköznapi használat során nem lehet észrevenni. A hangchip valóban jobb a 9500-ban, főleg a későbbiekben lehet előnye, ha lesz rá valami voodoo-hoz hasonló megoldás, bár összehasonlító tesztekben írtak arról, hogy nincs nagy különbség a hangzásban a két készülék között.
A cserével még érdemes egy picit várni, meglátjuk, hogy 9500-ra mennyi főzött ROM lesz, és mikor lesz rá stock android. -
baladam86
aktív tag
válasz
Izeke94 #4378 üzenetére
A cserét neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél leginkább. 9500 lévén nincs 2 év gyártói garanciád, 9505-höz van csak 2 év gyártói garancia, amivel a prémium szervizt igénybe lehet venni, egy ilyen értékű telefonnál több, mint ajánlott.
9505-re tuti, hogy az S4 google edition megjelenése után pár héttel lesz stock android, 9500-ra, ha lesz egyáltalán, át kell portolni, nem tudom ez mennyi idő lesz, de több, mint 9505-re.
Ahogy olvasom/hallom, sokkal több lehetőség van a 9505-tel játszani, mert az Octa verzióhoz nincs nagyon forráskód, ezért a fejlesztők is kerülik.
Véleményem szerint jelenleg Magyarországon a 9505 jobb választás. -
baladam86
aktív tag
válasz
Izeke94 #4376 üzenetére
Régebben én is 9500-at szerettem volna, de ilyen szempontból a 9505 jobb választás lett a végén, sokkal több főzött ROM lesz rá, illetve az S4 Google edition is megegyező lesz a 9505 hardverével, így a 9505-re könnyebb lesz ráhegeszteni a stock androidot, de szerintem a 9500-ra is meg fogják oldani a kedves xda-s rommerek.
Egyébként a mostani telódon is google operációs rendszer van
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest