Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kapanyél #3269 üzenetére
Köszönöm a tippet, még S2-őn haználtam a legelején amikor kiadták de akkor még eléggé optimalizálatlan volt, most a legújabbat feltettem és nagyon gyors és tényleg látványos!
Na akinek döcög vagy akad vagy nem tudom mit csinál az S4-e, akkor az ezt a launchert tegye fel, mert ezzel 1000%, hogy nem lesz ilyen -
buci30
addikt
válasz Kapanyél #3275 üzenetére
TSF kb ugyan azokat tudja mint a Next 3D én is próbáltam, csak nekem a Next gyorsabbnak tűnik ezért maradtam itt. De mind a kettő elsőre bonyolult amíg nem tanulja meg az ember kezelni utána már szuper.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Dare2Live
félisten
válasz Kapanyél #7056 üzenetére
gyártó tuszkolja bele. android zsigerből nem tudja, hogy tudna kikapcsolva akármit is csinálni.
Olyan ez mint a sok alaplap tudja a wake-et. Nem az OS figyeli, hogy reggel 6van e hanem maga az alaplap.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zack
nagyúr
válasz Kapanyél #7094 üzenetére
Én azt mondom még, hogy korai. Nem túl rég kezdődött a főzőcske, mivel a telcsi is nagyon új még.
Kernelből egyelőre csak az Adam kernel van pl, ami támogatja az exFAT-et.
1-2 hónap biztos kell még neki amíg kiforrják magukat.
Ez a legújabb MEA ROM már egész jó, de aksi optimalizálás még biztos lesz a későbbiekben. Az OC-t komolyan írtad? 4x1,9 Ghz alapon. Melyik alkalmazás kér ennél többet? Antutuban 25000p dob, ami magasan a mezőny csúcsa, de a többi szintetikus tesztben is hasonlóképpen brillírozik.
Én már annak is örülnék ha a gyári 4x1,9 Ghz-en elérhető lenne az 5 óra kijelző idő, normális készenléttel.(#7095) tsuckware
Helyes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rjg
őstag
válasz Kapanyél #7101 üzenetére
Az UC-t itt gyárilag be tudod állítani az energiatakarékos móddal, ami ha akarod, csak a maximális órajelet veszi le. A governor-t pdig a gyári kernelen is tudod módosítani, megfelelő alkalmazással.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rolcsibácsi
őstag
-
Vagany
őstag
-
zack
nagyúr
válasz Kapanyél #8558 üzenetére
Tény, hogy eddig ez a legjobb AMOLED minőségét tekintve.
(#8564) Lézerparaszt
Te keverted bele, illetve mostad össze az "audiofil" jelzővel. Én csak ehhez mérten válaszoltam. Ha azt kérdezted volna hogy "jól szól?" akkor arra az lett volna a válaszon hogy "igen".
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
legenda
-
Gizmo94
veterán
válasz Kapanyél #10598 üzenetére
Airpush ellen használj Addons Detectort, reklámok blokkolására pedig AdBlockPlus-t, ezek működnek remekül. Ja, utóbbit a gyökér playen ne keresd, de innen a tiéd lehet.
[ Szerkesztve ]
-
-
lajki7
senior tag
válasz Kapanyél #17313 üzenetére
Szuper! Thanks a lot
Kerdes! 4g mukodik? Es a sima vagy a language packeset tegyem fel? "legyen benne magyar,nekem az a lenyeg"Amiket irtal problemakat az ram nm vonatkozik:p lunchert sem rakok fel es a light managert sem. Jo az ugy ahogy van. Mas gond akkor nincs vele?! Fut,smooth az egesz?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz Kapanyél #25556 üzenetére
Nekem most CM 11 van fent és gond nélkül használja a ledet.Egyelőre sokkal jobban tetszik, mint a gyári, minden érintésre azonnal reagál a telefon nincsenek csili-vili átmenetek és felesleges alkalmazások.2. napja nyúzom a romot pár fc volt, jellemzően a google + de semmi egyéb bug.A wifi szerintem jóval érzékenyebb lett és mintha a fülesen is jobban szólna bár nem nyúltam a DSP-hez.Egy dolog hiányzik nagyon az a " több képernyős mód" ezt nehéz hiányolni ráadásul más alternatíva sincs tudomásom szerint.Szóval eddig rendkívűl pozitív az összkép lehet maradok is a pure android vonalon.
-
legenda
válasz Kapanyél #29912 üzenetére
nem jobb, hanem más, mint az s4! valamiben jobb, más funkciókban meg hiányt szenved, de olyan telefon meg nincs, ami mindenben jobb a másiknál.
az iphone 4s alatt is kibírtam egy évetúgy,hogy nem kellett rá jb, ahogy android alatt sem kell root.
az 5s is húzósan bukós lesz, ha már jótállás nélkül adom el - a 12 hónap pedig hamarabb lepereg, ha addig megtartom mert bejön, mint a 26 -, ráadásul nem is lehet előre tervezni, mert a hírek szerint az apple is két típusban hozza már az új iphone (6?) modellt, az meg a fene tudja, hogy milyen hatással lesz az árazásra, pláne a korábbi típusok esetén.
leginkább sosem nézném az árazást, ha már egyszer megvettem valamit, mert ha utána olcsóbb, akkor bosszankodjak? nem tudhattam előre...
2 hete vettem egy 3d led tévét, akkor épp akciós volt, most meg szépen felment az ára, így örülök!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Kapanyél #29923 üzenetére
pont ez az, hogy mindig csaj újat veszek, és adott gyártó/széria legjobbját, de legalább annyit sikerült már elérnem az évek során, hogy nem szaladok érte azonnal a megjelenéskor, így szoftveresen nem bukok bele annyira, nem kell sokat várni a jobbra - és bizony már nem csak android alatt várnak sokan a javításokra/frissítésre -, viszont árazásban ez sem biztosítésk semmire, nem mindig a megjelenéskor a legdrágább, néha a megjelenési ár feljebb megy, sokszor inkább a szerencsén múlik, hogy a hullámzás melyik részéz kapja el az ember...
használt készülék vásárlásánál jobban lehet okoskodni, már akinek annyira szempont, hogy mikor és mennyit bukik rajta, de a használt cucc lutri is egyben, nem mindenki vigyáz egyformán a cuccaira - nem a babusgatásra gondolok, de akár munkaeszköz is lehet úgy valami, hogy nem csapkodja meg dobálja az ember feleslegesen, vagy akár vagányságból -, bár ez lehet, hogy azért érint engem ennyire, mert sosem adtam még el lelakott cuccot, hosszabb intervallumú használat után sem.
kíváncs is leszek rá, hogy mennyiért megy majd el a valóban kifogástalan állapotú, még bőven gyártói (prémium) garis s4-em.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gizmo94
veterán
válasz Kapanyél #29923 üzenetére
85-ért azért nem kapsz csak olyat, amit kár megvenni. A 2 év + 2 hónap prémium garis, hibátlan és újszerűek nem mennek annyiért, nyugi. Azok még 100 felett vannak. Hogy itt miket árulnak ph-n, milyen ótvar szarokat, törött, üvegcserés, no gari, kettőből összerakott, meg Angliából és Németországból beseftelt, ex-szolgáltatós zsákbamacskákat, az más kérdés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Hálózati / IP kamera
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest