Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz Pastika #3928 üzenetére
Ebbe én is belefutottam!
Amikor megnyitod az SMS alkalmazást és a címzettet úgy adod meg, hogy a nevét kezded gépelni és úgy választod ki - és abban az esetben ha van hozzárendelve email cím - akkor MMS-ként küldi el. Viszont ha mellette az arcocskára lépsz és a névjegyzékből választod ki a címzettet, SMS-t küld!
-
Sz.Miki
őstag
válasz Pastika #4504 üzenetére
Laggol ez mindenkinek, de azért ennyire nem súlyos a helyzet, mint ahogy leírod. Melyik verziójú romot használod?
Samsungnak nincs semmilyen hivatalos nyilatkozata a leírt problémákkal kapcsolatban? Nagyon csöndben vannak, pedig elég sok hibára fény derült amit nem sikerült orvosolniuk még, de azért már ezerrel dolgoznak az újabb verziókon.
Csak picit összefoglalva:
- Laggolás
- Hang pattogás lejátszásnál
- Felvételnél szintén hang pattogás
- Menüben a bar-ok és szövegek lilás összemosódása.És ezek csak a legszembetűnőbb bosszantóbb hibák...
Külföldön sincs semmi infó, hogy samsung nyilatkozott volna bármit is?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tick
aktív tag
válasz Pastika #4510 üzenetére
Nekem XXUAME2 érkezett kb 2 napja, azóta milliószor jobb a helyzet. A kamera is sunyiban frissült tegnap, bár azóta még nem próbálgattam.
Más:
Sokan panaszkodtak térerő kiesésről, nálam semmi hasonló nincs, sőt a piros szolgáltató net terén meglepően sokkal jobb a magentásoknálEverything that has a beginning... has an end
-
Sz.Miki
őstag
válasz Pastika #4510 üzenetére
Ott van az hiddel
Eddig az összes S4 amit kipróbáltam mind produkálta és teljesen mind 1 volt, hogy független vagy szolgáltató függő.
Állítsd a fényerőszabályzást automatára, majd menj be a beállításokba és kezd el szépen föl le görgetni akár lassan vagy gyorsan a vízszintes szürke sávba bele fog folyni a lilásodás a szövegek is törni fognak.
Itt is tökéletesen látható a jelenség. -
veterán
-
zseko
veterán
válasz Pastika #4517 üzenetére
Rendszerbeállítások > Egyebek > Alkalmazáskezelő > Mind
Itt megkeresed amit le akarsz tiltani - nem mindent lehet - és ott lesz egy olyan hogy letiltás. Nem szabad mindent amit lehet, mert van amit Factory Reset-tel jutalmaz (vagyis nem indul el és csak az FR segít) - tudomásom szerint.Én is kilőttem jópár samsung marhaságot és egyebet, és le is csökkent a foglalt ram mennyisége 0,92GB-ra, ami nagyjából 1,02GB-ra állt be fél napos nyomkodás után is. Bár én legtöbbször a vissza nyíllal lépek ki mindenből nem a középső gombbal.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
veterán
-
veterán
válasz Pastika #4527 üzenetére
Elsősorban amit le lehet, mert nem mindent tudsz!
Másodszor amit egyáltalán nem használsz, és a Samsung alkalmazásai zabálják a legtöbb RAM-ot, na ezeket
Alkalmazáskezelőn belül a mind opcióra menjél és onnan "gyomlálj"mindennek ott van a neve és ha rámész olvasgathatsz is az adott Appról, hogy mire van hatással és mennyit zabál -
Vertigo
aktív tag
válasz Pastika #13182 üzenetére
MEA rom van most rajta, korabban MDK volt. A jelenlegivel kb duplajag zabalja a mobilnet es a wifi is, illetve hajlamosabb beragadni egy egy folyamat is. Korabbi rommal batran indultam neki a 2. napnak is toltes nelkul! Szoval remelem ez javul a frissitesnel! A fenykepazo resze szifonhoz kepest meg mindig hasznalhatatlan (szinte keptelenseg nem bemizdult/eles kepet kesziteni vele). Ezeket leszamitva semmi olyan panaszt nem fedeztem fel eddig, ami felmerult a tobbieknel.
u.i.
meg mindig ugy latom az android csak joindulattal nevezheto megcsak beta oprendszernek is, ha nem tetszene ennyire a display meg maga a vas (tenyleg minoseginek tunik, es sokkal hightechebb a szifonnal)
mar reg kivagtam volna a fenebe... -
Vertigo
aktív tag
válasz Pastika #13185 üzenetére
Gozom sincs, de ha megmondod mit nezzek megnezem.
Az, hogy a droid szubjektive hulladek sajna nem octa vs. sd fuggo, a fogyasztas pedig az elozo romig teljesen rendben is volt, nem is ertettem, hogy magas connected aramfelvetelt irt egy teszt, leven az addig tapasztaltak es itt olvasotak alapjan legrosszabb esetben egal, de inkabb impozansabb uzemidoket hozott a sd-oknal.Maga a hw nagyon bejon, a kameranal nem tudom hw-es vagy sw-es okbol hasznalnak ilyen beallitasokat/zaridoket, hogy ne lehessen kezbol jo kepeket csinalni vele...
-
legenda
válasz Pastika #13297 üzenetére
mint korábban leírtam, én is kipróbáltam az i9500 típust is, az első firmware verziókkal valóban gyorsabb és folyamatosabb volt az 9500, mint az i9505, de mára elkopott ez a különbség, szóval mostanság már nem szabad a korábbi/kezdeti tapasztalatok alapján ilyen "nagyokat" írni, mivel javították a röccenéseket...stb az újabb i9505 firmware verziókban, az i9500 optimalizálása viszont több más szempontból sem okés, jobb esetben nem rendelkez(het)ne látványosan gyengébb akkumulátoros üzemidővel, de jelenleg is jobban bírja az i9505, és ez csak egy negatívum az i9500 esetén a többi (lte hiánya...stb) mellett...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Pastika #13302 üzenetére
nem a telefonnal volt baj, legalábbis nem hardveresen, a szoftveres probléma pedig javítva lett, ezért mondom, hogy egy korábbi tapasztalat alapján nem szabad még most is általánosítani.
az iphone/ios gördülékenyésg mellé inkább one vagy nexus 4, de azoknál meg más hátrányos kompromisszumok vannak, amikben sokkal jobb az s4.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
zseko
veterán
válasz Pastika #13574 üzenetére
Többször teszteltem én is, ha nincs program ami használja akkor nem megy, hiába hogy be van kapcsolva. Így, ebből a szempontból nem találtam jelentős használati idő romlást, de persze ellenben pl. a fényképezőnél, mert én arra használtam hogy geocímkézze a képeket, így jobban merült értelemszerűen. Hasznos, de nekem ennyit nem ért, nem bírt így ki fél napot kirándulásnál. Ám a facebook használat alatt érdekes módon még úgy is megszólította és bekapcsolta hogy kifejezetten letiltottam benne minden ezirányú opciót...
De csak attól hogy be volt kapcsolva a menüben a gps, még nem növelte meg a fogyasztását általam észrevehető módon a telefonnak.HR24.hu
-
legenda
válasz Pastika #14377 üzenetére
az akkumulátoros statisztikában a media (server), vagy valamelyik android folyamat lesz jelentős százalékkal elől, ezt nézd meg, abból egyszerűbb kiindulni, de a korábbi két alkalmazást azért írtam, mert az esetek jelentős többségében ez a kettő nagyon hajlamos megtekerni a fenti folyamatokat, gyors merülést előidézve.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vertigo
aktív tag
válasz Pastika #14359 üzenetére
Gyari MEA ROM-om van es nekem is merul, 1-max1.5 napot bir csak (MDK-val biztonsagosan hozta a 2 napot bekapcsolt nettel, amit azert hasznaltam is es beragadt folyamatok sem voltak, mig MEA-val akadnak, igy azert hetente legalabb 1x ki-be kapcsolom), de az extrem merules valami beragadt folyamatot sejtet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest