Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Gizmo94 #10804 üzenetére
Elvből nem húzok wipe nélkül ROM-ot. Én még az internal SD-t is formázom előtte 1x-1x, hogy full pucolt legyen.
Az hogy hova írok, és hova nem, ne te szabd már meg. Majd azt én tudom, és nem kell segítség, köszi.One topikba is írhatsz, ahogy i5 tulaj is van, és kellően aktív is. Az hogy te úgy döntöttél, hogy nem írsz oda, attól még nem ez a szentírás a fórumon, hogy mindenki csak oda írhat, amilyen kütyüje van.
Oda írsz ahova akarsz. Ahogy mindenki más is.(#10805) kali
Nem teljesen értek egyet, de van igazad. Most ez a menő ha custom ROM-ot használsz. Ennek az a vége, hogy olyan is belenyúl, aki nem ismeri sem a telefont, sem azt hogy mi az optimális működése az adott kütyünek. Aztán ha valami nem jó, ilyen xar meg olyan xar a teló, közben a custom ROM okozza. Én is húztam fel One-ra 11.5 AHD-t, és folyamatosan szakodozott a GPS és le-fel csatlakozott. Hazajöttem, ROM le, rápróbál a TrickDroid-ra, és ez hibamentes eddig, és csak a pozitívumait veszem észre.
Szóval akikkel te találkozol, azoknak nem való főzelék, de van és létezik bug mentes főzött, ami van olyan stabil mint a gyári. A kernelekkel már más a helyzet, de ne keverjük össze a kettőt. Én is szkeptikus vagyok a custom kernelekkel kapcsolatban, ezért amikor csak lehet gyárit, illetve a romba építettet használom, és nem cserélgetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest