- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 4300mAh aksit tesztelek, ami csak sajnos 2700-2800-at tud kimérve. Garanciás csere után kiderül, hogy marketing fogás vagy csak kifogtam. A gyári kimérve tudja a 2100-at. 2800 Nem sokkal több, főleg ha új a telefon. Esetleg akkor érezni a különbséget, ha elhasználtat cserélsz újra vagy az említett 2800-asra. Érzésre a 4300 ami 2800-at tud nem mondanám, hogy sokkal jobb. Használat függő. Közepes használat 2 nap, aktívabb 1 nap. Ezt akartam megduplázni, de nem jött össze. Ezt is 1%-on írom a telefonról. A teszt idejére nem engedem, hogy kikapcsoljon lemegyek 3V-ig. Ha akarod megveheted, töltő bírni fogja. Láttam már 7000mAh aksit s3-hoz, csak az a kérdés mennyit tud valójában. Ha már van 5000, akkor jó. Hátlapot cserélnem kellett ugye, de személy szerint jobb a fogása, mert gyári állapotban mindig ki akart csúszni a kezemből. A másik probléma, hogy mint korábban írtam a cpu első magja nem megy 300Mhz-re vissza 1190-en tartja. Ha minden igaz mobilnet bekapcsolása után történik ez. Kikapcsolva sem változik a helyzet. Restart segít csak. A pontos diagnózis még folyamatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged