Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Nincs gyári gari az ED-nél szerintem. Ha valami gond van hozzájuk kell vissza vinni és ők javíttatják. Ez így nem tűnik gyárinak de kérdezd meg csak tőlük nyugodtan. Nekem még az életükben nem adtak gyári garpapírt csak az általuk kinyomtatott fost. csak végső estben vásárolok náluk, de néha rákényszerülők itt "vidéken."

-
vacsa.
csendes tag
van, én ott vettem az enyémet, a másodikat, és nem volt gond semmivel, előttem bontották ki a dobozt, benne volt minden stb. azt nem tudtam, hogy ott 2000 a kiszállítás, mert én bementem az egyik boltjukba és megvettem a helyszínen (lévén hétvége volt, és nem volt kedvem megvárni amíg esetleg kihozza futár
). de előtte én is megnéztem média markt, extreme, euronics stb. aztán láttam hogy mindnyájan 65-ért árulják, itt meg azért 4 ezerrel csak olcsóbb volt... de sok mindent rendeltem már a edigital-tól, mindig mi hol olcsóbb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő