Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
kullais
csendes tag
Van egy Alcatel One Touch Pop s9 Phabletem, 4 magos, 1,2 Ghz-es procival, elég szépen dolgozik, gyors, nem akad átlag használat és átlag+ de nem full játékok mellett, tehát a posztodra válaszként: ezek mellett minek gyártani 8 magos, akár 2 Ghz-es procival és 3-4 GB RAM-al ellátott telefonokat? Viccet félretéve, mivel általában a prociknak a gyárilag beállított max órajelie nem a max elérhető órajel, ugyanúgy mint a számítógépeknél itt is van lehetőség "túlhajtásra" bizonyos értékig károsodás nélkül! Namost ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember? Ugyanez igaz a GPU-ra is, itt a gyárilag elérhető max. az 450 MHz, de valahol olvastam már olyan kernelt, ahol 550 MHz a GPU órajele. Namost ezen értékek feljebb tornázása ésszerű határokon belül felhasználói élmény javulást, GPU-nál mondjuk játékélmény-javulást eredményez(het). És ha van rá lehetőség, miért ne próbálná ki az ember, ha megteheti?? Bocsi a kicsit cinikus hangvételű hozzászólásért, de minden személyeskedés nélkül, általában véve nem szeretem, ha kioktatnak értelmes, segítő szándékú hozzászólás helyett! Szerintem mindenkinek saját szuverén joga azt csinálni a telójával, amit akar, és csak tanácsot próbáltam kérni, és javaslatokat az adott kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest