Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
yoshimitsu81 #90 üzenetére
Más gyártó sem fog töltőt adni
Max a legkisebbek, talán még idén, aztán ők semŐszintén, az utolsó 5 telefonom töltője azt se tudom hogy néz ki, ott a tronsmart és a blitzwolf töltőm
Fulesbol meg nem igazán adtak valami hűha minőséget eddig sem
-
enginev3.0
félisten
Megrekedt ez a piac 100%-ban
A kamerákon semmilyen fejlődés nem látszik, és innentől ha így haladunk szerintem jó pár évig nem is fog
Alapképek nem rosszak, de amint elkezdünk bárhová nagyítani, értékelhetetlen
A sebességben szerintem kb 2-3 éve nincs gond a csúcsmodellek között, ebben sem igazán tudnak fejlődni
A külső évről évre szerintem rondább, de ez szubjektív persze
Nem érdekel, hogy nincs hozzá töltő, vagy füles, persze ezzel adhatnák olcsóbban, legalább egy kicsit, vagy adjanak hozzá tokot, vagy valamit, vagy egy kupont, amivel tud magának az ember töltőt vagy fülest várásolni, ha akar, ha nem akar, akkor nem használja fel, de a lehetősége megvan. Engem inkább az érdekel, hogy évről évre semmilyen fejlődés, vagy újítás nincs már ebben a piacban
5G? sehol nincs még az igazi 5G
Sebesség? Változatlan
Kamera, változatlan
Akksi, vagy üzemidő? Változatlan
Kijelző? VáltozatlanSemmi, semmi extra, amennyire szerettem az okostelefonkat követni, annyira kezd elszállni a varázs
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest