- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
válasz
[Prolixus] #7249 üzenetére
Biztosan a Nova beállításokban tudod állítani. Már nem használom az S10 en de emlékeim szerint van ilyen lehetőség.
-
Peak
addikt
válasz
[Prolixus] #7238 üzenetére
ez nem véletlenül állitható , ilyen átlátszóság, stb. beállitásokkal? t.i. jól látszik, hogy csak a háttérkép van elmosva, az irás nem. tehát szoftveres.
-
marquuard
veterán
válasz
Ez a gyári kezdőképernyő?
-
Destin4tor
tag
válasz
én nem tapasztaltam ilyet
-
csabicska
senior tag
válasz
[Prolixus] #5952 üzenetére
Tévedsz.
Írtam is,hogy működik Nekem.Nem adtam volna közzé, ha nem így lenne.
Forrás:
[link] -
cicaslany86
aktív tag
válasz
[Prolixus] #5952 üzenetére
Pedig működik. Többen használjuk. Terraxx000 linkelte
Van az egyik linken a day verzio, 30mb körüli, az módosítás nélkül használható nappal, bár ott kicsi a kulonbseg gyarihoz képest.
Van egy masik link,130mb körüli, a 6.1-es gcam linkje, amit ha feltelepítesz egy "fényképezőgép" nevu gcam app ikont hozza letre, az kell ejszaka(nappal kieg minden) Le kell tölteni a 6.1-es gcam link alatti config fajlt, belso tarhelyre készíteni egy gcam mappat, abba egy configs mappát és abba belemasolni a letoltott mackytravel-nightsights xml-t. Fenykepezogep ikon indit, ejjeli modot megkeresed es duplakatt az exponalogomb melletti sotet reszre. Ekkor feljon egy ablak, ahol mar fel fogja ismerni a bemasolt mackys xml-t. Restore gomra ranyom es mar mukodik is az ejjeli mod. Eleg durva kulonbseg van a fotok kozott. Itt van két kép feltöltve. Vágva vannak de semmi egyéb módosítás. És nem kapcsoltam lámpát sem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest