- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
"összeszerelési hiba pedig bármikor előfordulhat" -> ha gyárilag hibás az összeszerelés és beázik a vállalt vizhatlansági keretek között, akkor gariba cserélniük kell.
Z3 compactom beázott, szervizbe beadtam, ahol elvégeztek rajta egy, a gyártó által megadott nyomáspróbát és meg is bukott rajta a kis gumi szigetelés a SIM ajtónál. Emiatt ki is cserélték, mivel az okozta a beázást. -
Keem1
veterán
Nem fog beázni. Az S7-em elmúlt 3,5 éves, minden évben velem nyaralt a Balatonban, nyári zivatar alatt se tettem le a hívást, ha egy özönvíz kapott el és alsógatyáig áztam, a zsebemben lévő telefon is kapott. A mai napig az ujjlenyomatokat, ráöntött kávét a vízcsap alatt tüntetem el. Köszöni szépen, remekül van.
Az IP 68 egy ipari szabvány. Nyilván az elvi esélye sohase 0% arra, hogy beázzon, de egy ipari szabványt nem rámondás alapján adnak meg valamire. Lottóötös megnyerésére is van esélyem, de annyira csekély, hogy józan ész alapján nem kell azzal számolnom, hogy holnap bemegyek a munkahelyemre, leköpöm a főnökömet és kifelé menet one-way jegyet rendelek a Bahamákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest