Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz #46922752 #13377 üzenetére

Kipróbáltam.
    Amint sötét helyiségben megvilágítottam lámpával, emelt az eszköz a fényerőn. Sőt: mivel csak kb. 50%-on volt a fényerő csúszka, próbaképp azt is felhúztam maxra, de az már sötét helyiségben iszonyat sok volt, a túl fényesnél is világosabb.

Tehát, nem a hardver képességeiben látom a hibát, mégis, borult,felhős vagy erősen napos környezetben - nemigen tudom másképp jól leírni - fakó, szürke marad a kijelző, egyáltalán nem emeli meg annyira a fényerőt, mint amit elvárnék tőle vagy mint amit a megvilágításos tesztben láttam.
    Természetesen, próbáltam már ilyenkor kikapcsolni mind a kékfény szűrést, mind az automata fényerőt, de a kézi beállítás max értékével is érzésre csak a fenti teszteléskor kapott fényerő mondjuk 30-35 százalékát kapom. Mintha nem létezne az a fényerősségi szint olyankor. :F
    A fura az, hogy párom az S9+ mobilnál ugyanezt mondja, hogy elégtelen a fényerő.

Nem értem. :F

A kijelző beállításaim:
    Adaptív fényerő BE
    Kékfényszűrő BE
    Éjszakai mód KI
    Képernyőmód "Adaptív megjelenítés"
    Képernyő nagyítása csúszka minimumon
    Felbontás FHD+
    Egyszerű üzemmód KI
    Védelem a véletlen érintések ellen BE
    Érintésérzékenység BE(Baseus fólia miatt)

update: átgondolva: létezik esetleg, hogy az üvegfólia - annak ellenére, hogy elvileg jónak látszik az illeszkedés - valahogy részlegesen letakarná az érzékelőt? :F ..és egyből kettő, kvázi azonos hardverű mobilon, míg korábban egy Samu telóval sem volt ilyen problémánk? .. fura.

Atter030, ollie: ti használtok üvegfóliát a telefonon?

apaszka: neked nem volt ilyen gondod? (a Baseus üveg miatt kérdezem, bár az S9+ -on már másféle van)

Új hozzászólás Aktív témák