Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
xedamen
üzenetére
Nem, jó módban fotózok. Egyébként látszik hogy javítottak rajta, csak még igy is sokkal szarabb.
Elhiszem, hogy van pro mód, én nem vagyok fotós, nekem az kell, hogy rábökök a gomba hogy fénykép és csinál egy jó képet és nem nekem kell állítgatni minden szart. Ha állítgatnék akarnék nyilván vennék egy fényképezőgépet, de nem akarok.
Hozzáteszem az elején siralmasan szar képeket lőtt a telefon látszik a javulás, csak még igy se az igazi, és 400 ezerért nem ezt várná az ember. -
madkiller
őstag
válasz
xedamen
üzenetére
S8+om is volt meg S10+om is. Nem tudom, eldönteni, hogy jobb-e a kamerája, mert elvileg uaz a modul és az s10 megkapta a note 10 funkciókat, de sokkal komolyabb az s8nál a kamerája. hasznaltalma.hu szerint az év kamerája a note 10+ vakteszten. (Csináltak mindegyik 2019essel és vakon raböktek kinek mi tetszik, az i11pro az első körben kiesett.) Legtöbb nemzetközi teszten is nyert.
-
torrrent
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Poco C75 8/256 gb garanciális
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest