- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
xedamen #5183 üzenetére
Nem, jó módban fotózok. Egyébként látszik hogy javítottak rajta, csak még igy is sokkal szarabb.
Elhiszem, hogy van pro mód, én nem vagyok fotós, nekem az kell, hogy rábökök a gomba hogy fénykép és csinál egy jó képet és nem nekem kell állítgatni minden szart. Ha állítgatnék akarnék nyilván vennék egy fényképezőgépet, de nem akarok.
Hozzáteszem az elején siralmasan szar képeket lőtt a telefon látszik a javulás, csak még igy se az igazi, és 400 ezerért nem ezt várná az ember. -
madkiller
őstag
válasz
xedamen #5183 üzenetére
S8+om is volt meg S10+om is. Nem tudom, eldönteni, hogy jobb-e a kamerája, mert elvileg uaz a modul és az s10 megkapta a note 10 funkciókat, de sokkal komolyabb az s8nál a kamerája. hasznaltalma.hu szerint az év kamerája a note 10+ vakteszten. (Csináltak mindegyik 2019essel és vakon raböktek kinek mi tetszik, az i11pro az első körben kiesett.) Legtöbb nemzetközi teszten is nyert.
-
torrrent
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest