Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
Szemezek a nexus-al is többek között...
Nemtudom, de volt valami para, hogy a szolgáltatós meg a független készülékek közt van valami különbség, meg hogy lesz egy erősebb procis verzió vagy mi.Most akkor hogy van ez? Én a Telenornál szeretném venni (most S2 árban van) ugyanúgy tudok "buherni" vele mint a függetlennel?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Nah én is csatlakozom
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
A Volume plus nevű alkalmazást, hogy lehet müködésre bírni?
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #1702 üzenetére
Ez a része világos volt csak akármit beállitok nem ér semmit.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #1702 üzenetére
Ez a része világos volt csak akármit beállitok nem ér semmit.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #1705 üzenetére
Megvan. Hang beállítások/ Zenei hatások alatt kell elfogadni.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #1791 üzenetére
Az alsó sávra gondoltam, a vissza, home, alkalmazásváltó, átvariálására.
Obga: naptár nem változott. Gyorsabb lett, meg az értesítések jobbak lettek, pl lehúzod a redőnyt és kapásból válaszolhatsz az SMS-re vagy ilyenek. Meg ugye a hang alapú dolgok, de az minket nem nagyon érdekel szerintem még.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Amúgy én most visszaraktam az AOKP-ot mert idegesített a Navbar. Hozzászoktam, a 24pixel magassághoz, meg a jobb oldali vissza gombhoz. Ezen most elvegetálok amíg nem jön ki a 4.1 forráskódja.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz marlboromen #2104 üzenetére
Ha a megjelenítési beállításokban nincs akkor szerintem csak importálni tudsz SIM-ről
(névjegyzék/3pont)Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Nah máma vásároltam a telefonnal. 1 kólát vettem 229-ért és 1$-t vont le. (nem valami jó átváltási ráta, de elmegy) Vagizásnak vagy végszükségnek jó, de nem nagyon éri meg.
Ja és sz@rrá fagyott a paypass terminál, bevette a jelet, sikerült a tranzakció és utána.
De a telefon kiírta, hogy sikeres.
Új pénztárt kellett miattam, nyitniFold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz FragMaster #2296 üzenetére
jó nemsok dehát akkoris. Sőt mikor felraksz rá pénzt gondolom akkor is még pár forintal lehúznak a $-ra váltás miatt. Nem vészes való igaz, de most nem fogok ezentúl mindíg így vásárolni
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz hallerlaller #2431 üzenetére
Szerintem a válaszbol is egyértelmű hogy a hardver az övék nem érdekes hogy milyen sw van rajta.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
-
-
Zolesz007
őstag
válasz FragMaster #3032 üzenetére
Mar az elejétől ezt magyarázom, hogy igazából nem zavaró, nem észrevehető csak ha direkt nézi valaki, de azért a jelenség akárhogy szépítjük létezik.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
válasz pmheros #3060 üzenetére
Ezt a volumne+-t próbáld nekem is működik. Valamint ha nem megy, akkor a beállítások/Hang/Zenei hatásokban aktiváld.
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Legalábbis gondolom a gyári garanciális szervizfutárra gondolt. Ha Pest megyében, (vagy Budapesten) laksz akkor 1 napon belül házhoz megy a szervizfutár és ott helyben ha tudja megjavítja a készüléket. Vidéken megy a futár elviszi és 3 napon belül visszahozza.
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
Zolesz007
őstag
Franco updater fizetős. A CWM ből rakd fel a kernelt. Belepsz a cwm-be (hang fel+le+power ott kivalasztod hangerő gombokkal a recoveryt majd power)
Itt install zip from sd card majd choose zip aztan kivalasztod a kernel fájlt.
Ezután tuti n kapsz OTA-t mert nem gyari a rendszer. Viszont "fejlettebb" a rendszered. Cwm- ből mar barmilyen custom Romot tudsz ugyanigy telepiteni csak akkor már wipe is kell majd.Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest